Επίσημα ο Κωνσταντακόπουλος στην Κύμη

konstadakopoulosΗ Κύμη συνεχίζει τη μεταγραφική της ενίσχυση αυτή τη φορά ανακοινώνοντας την τρίτη της μεταγραφή. Μετά τον Μάρκο Κολώκα  και ο Θάνος Κωνσταντακόπουλος βρίσκεται και επίσημα στην οικογένεια του συλλόγου.

Η ανακοίνωση:

«Παίκτης του Γυμναστικού Συλλόγου Κύμης είναι από σήμερα ο Θανάσης Κωνσταντακόπουλος! Ο 26χρονος γκαρντ/φόργουορντ ήρθε σε πλήρη συμφωνία με την διοίκηση του Γυμναστικού και την νέα σεζόν θα είναι μόνιμος κάτοικος Κύμης. Αυτή είναι η τρίτη φετινή μεταγραφή για την ομάδα που κοουτσάρει ο Βασίλης Μπρατσιάκος, μετά τους Καπινιάρη και Κολώκα, αλλά σίγουρα δεν θα είναι η τελευταία.Οι διοικούντες του Γυμναστικού θέλουν να τον ενισχύσουν ακόμη περισσότερο, ώστε να μπορέσει να διεκδικήσει μια ακόμα άνοδο. Πολύ σύντομα λοιπόν θα υπάρξουν νέες ανακοινώσεις!

Ο Θανάσης Κωνσταντακόπουλος είναι 26 χρονών και αγωνίζεται ως γκαρντ, αλλά και ως φόργουορντ. Την σεζόν που τελείωσε αγωνίστηκε στην Λιβαδειά και ήταν από τους καλύτερους παίκτες του Βόρειου Ομίλου της Β΄Εθνικής. Το 2012-13 φόρεσε την φανέλα του Αμαρουσίου επίσης στην Β΄Εθνική, ενώ την αμέσως προηγούμενη σεζόν είχε αναδειχτεί πρωταθλητής στην Α2 κατηγορία με την φανέλα του Πανελευσινιακού. Με την ομάδα της Ελευσίνας αγωνίστηκε συνολικά για τρεις σεζόν. Πρόκειται λοιπόν για έναν παίκτη με πλούσια εμπειρία στις Εθνικές Κατηγορίες και αναμένεται να «δέσει» ιδανικά με την υπόλοιπη περιφέρεια του Γυμναστικού και να αποτελέσει ένα πολύ σημαντικό “γρανάζι” στην μηχανή της ομάδας στην Β΄Εθνική».