Επίσημα Μαργαρίτης στους Ικάρους

Ηταν από τους περσινούς πρωταγωνιστές και όπως ήταν φυσικό έγινε το “μήλο της έριδος” για πολλές ομάδες. Ομως τελικά εκείνος παρέμεινε βόρεια και συγκριμένα στις Σέρρες. Ο Βαγγέλης Μαργαρίτης συμφώνησε με τους Ικαρους για την ερχόμενη σεζόν με τους «κυανοκίτρινους» να τον ανακοινώνουν  και επίσημα.

Αναλυτικά:

«Παίκτης των Ικάρων θα είναι για τη φετινή αγωνιστική περίοδο  ο Βαγγέλης Μαργαρίτης. Ο τριαντάχρονος power-forward συμφώνησε σε όλα με τον πρόεδρο της ομάδας Κο Αθανασιάδη και μάλιστα συμμετείχε στην χθεσινή προπόνηση.

Ο πολύπειρος forward, με μεγάλη εμπειρία στην Α2 και στην Α1 ,ψηφίστηκε πέρσι ,από τους προπονητές της κατηγορίας, ως το καλύτερο τεσσάρι της Α2 αφού αποτέλεσε έναν από τους θεμέλιους λίθους της ανόδου του ΚΑΟΔ στην Α1.

Αγωνιζόμενος την προηγούμενη αγωνιστική περίοδο με τα χρώματα του ΚΑΟΔ είχε Μ.Ο. 11,6 πόντους , 5,5 ριμπάουντ , 1,4 ασίστ .

Την  περίοδο 2008-09 αγωνίστηκε στο Περιστέρι πανηγυρίζοντας την άνοδο της ομάδας στην Α1 ,όπου και αγωνίστηκε την επόμενη χρονιά. Το 2008 μάλιστα συμμετείχε στον διαγωνισμό καρφωμάτων του ALL STAR GAME που διεξήχθη στην Αμαλιάδα».