Επίσημα ο Καρύδας στον Αρκαδικό (+vd)

karydasΠέρασαν πολλές εβδομάδες μέχρι να κινηθεί στο μεταγραφικό παζάρι ο Αρκαδικός. Οταν το έκανε, όμως, δημιούργησε θόρυβο. Ο λόγος είναι επειδή το πρώτο μεταγραφικό απόκτημα της ομάδας της Τρίπολης είναι ο Σάκης Καρύδας, ένας παίκτης-πρωταγωνιστής στην Α2, ο οποίος την περασμένη σεζόν οδήγησε τον Κόροιβο στην Α1.

Ο 35χρονος πόιντ γκαρντ έχει επίσης εμπειρία και από τα γήπεδα της Α1 με τη φανέλα του Ηλυσιακού και του ΚΑΟΔ, ενώ στο παρελθόν έχει αγωνιστεί ακόμα στους Ικαρους Σερρών (από εκεί ξεκίνησε την καριέρα του), στον Ολυμπιακό Βόλου, στην Ξάνθη, στο ICBS, στη ΜΕΝΤ.

«Είχα κάποιες συζητήσεις τόσο με τον προπονητή τον κ. Καστρίτη όσο και με τον πρόεδρο. Έδειξαν ότι φέτος από την αρχή, ότι φέτος πάει να γίνει μια προσπάθεια έτσι ώστε η ομάδα να πρωταγωνιστήσει και να κάνει καλύτερα πράγματα στο γήπεδο» είπε στις πρώτες δηλώσεις που έκανε ως παίκτης του Αρκαδικού ο Σάκης Καρύδας. «Μου άρεσε αυτή η προσπάθεια και αυτή η κίνηση, συζητήσαμε. Νομίζω ότι ήταν ευχάριστες αυτές οι συζητήσεις που κάναμε τόσο με τον πρόεδρο όσο και με τον προπονητή και σε πολύ μικρό χρονικό διάστημα είχαμε ταύτιση απόψεων. Είμαι πολύ χαρούμενος που θα βρίσκομαι εδώ την νέα χρονιά».

Οσον αφορά τους στόχους του Αρκαδικού για τη νέα σεζόν; «Είναι υψηλοί» τονίζει ο έμπειρος γκαρντ. «Τους στόχους θα τους βάλουμε μέσα στην χρονιά, πρέπει να κοιτάμε βήμα-βήμα, να είμαστε ταπεινοί και να δουλεύουμε κάθε μέρα και στην πορεία να εξελιχθούν όλα όπως πρέπει. Η υπόσχεση που μπορώ να δώσω προσωπικά είναι ότι θα δώσω το 100% των δυνατοτήτων μου στο γήπεδο, τόσο στις προπονήσεις, όσο και στα παιχνίδια και μακάρι όλοι στο τέλος να είμαστε ικανοποιημένοι από το αποτέλεσμα ευχαριστώντας τον κόσμο που θα έρχεται στο γήπεδο.

Θεωρώ ότι γίνεται μια μεγάλη προσπάθεια τόσο από τον πρόεδρο όσο και από τους ανθρώπους που είναι κοντά στην ομάδα και νομίζω ότι θα χρειαστούμε πάρα πολύ την βοήθεια του κοινού. Θα παίξει καταλυτικό ρόλο στην χρονιά».