Επίσημα Πέρκος και Γεροφώτης

Ο Στέφανος Πέρκος είναι και επίσημα ο νέος προπονητής του Ερμή με τον σύλλογο του Λαγκαδά να ανακοινώνει επίσημα τόσο τον προπονητή, όσο και τον βοηθό, Δημήτρη Γεροφώτη.

Αναλυτικά:

«Ο Ερμής Λαγκαδά ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας με τον Στέφανο Πέρκο, ο οποίος και θα είναι ο επικεφαλής του τεχνικού επιτελείου της ομάδας για την επόμενη σεζόν.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Πέρκος είναι γέννημα θρέμμα Λαγκαδιανός ενώ έχει διατελέσει προπονητής της ομάδας πριν από 15 περίπου χρόνια όταν αυτή αγωνιζόταν στα τοπικά πρωταθλήματα της ΕΚΑΣΘ».

«Ο Στέφανος Πέρκος είναι καθηγητής των ΤΕΦΑΑ στα Τρίκαλα ενώ πέραν της τελευταίας 2ετίας ως βοηθός προπονητή στον Ερμή, έχει διατελέσει βοηθός προπονητή στα Τρίκαλα και στον Μακεδονικό στην Α1.

Ο Ερμής Λαγκαδά ανακοινώνει την συνεργασία με τον Δημήτρη Γεροφώτη ο οποίος θα είναι ο άμεσος συνεργάτης του Στέφανου Πέρκου στον πάγκο της ανδρικής ομάδας ενώ παράλληλα θα αναλάβει και το εφηβικό τμήμα του Ερμή. Ο Δημήτρης Γεροφώτης την τελευταία 2ετία διετέλεσε προπονητής της Χαλκηδόνας την οποία και οδήγησε στην Β’ Εθνική ενώ κατά το παρελθόν έχει διατελέσει βοηθός προπονητή στο Πανόραμα και τη Θέρμη στην Β’ Εθνική».