Ανακοινώθηκε και έπαιξε ο Μανούσος

Την τελευταία της προσθήκη, μία εβδομάδα πριν από την έναρξη της περιόδου, έκανε η Αναγέννηση Φλόγας, η οποία ανακοίνωσε σήμερα επίσημα την απόκτηση του Σάββα Μανούσου.

«Το Δ.Σ. της Αναγέννησης Φλόγας καλωσορίζει με μεγάλη του χαρά στην οικογένεια της ομάδας τον Σάββα Μανούσο. Πρόκειται για έναν αθλητή με μεγάλες ικανότητες, ο οποίος ευελπιστούμε πως θα βοηθήσει σημαντικά στο κυνήγι των στόχων μας. Με την προσθήκη του έκλεισε το φετινό μας ρόστερ και πλέον η ομάδα μπαίνει στην τελική ευθεία για την έναρξη του πρωταθλήματος» είναι το κείμενο της ανακοίνωσης των Θεσσαλονικέων.

Επίσης, ο πρόεδρος Τέλης Ψάλτου δήλωσε: «Είμαστε πολύ χαρούμενοι που αποκτήσαμε τον Σάββα Μανούσο. Ευελπιστούμε πως η παρουσία του θα μας δώσει δύναμη και ποιότητα κάτω από το καλάθι. Ήταν εδώ και καιρό η πρώτη μας επιλογή και είμαστε ικανοποιημένοι που θα τον έχουμε μαζί μας».

Ντεμπούτο κόντρα στο Στρατώνι

Λίγες ώρες αργότερα, μάλιστα, ο Μανούσος έκανε και το ντεμπούτο του με την ομάδα της Φλόγας, η οποία επικράτησε του νεοφώτιστου Στρατωνίου με 71-66, στο προτελευταίο φιλικό της πριν από την έναρξη του πρωταθλήματος. Αύριο η Αναγέννηση θα αντιμετωπίσει τον Αιγινιακό στις 4μ.μ.