Επίσημα στον ΟΦΗ ο Ντάρελ

Ηταν γνωστό εδώ και καιρό αλλά αυτό που απέμενε ήταν η επίσημη ανακοίνωση, η οποία ήρθε σήμερα (26/8). Ο Ντάρερ Λιούις είναι και επίσημα παίκτης του ΟΦΗ καθώς ανακοινώθηκε από τον κρητικό σύλλογο.

Αναλυτικά:

«Παίκτης του ΟΦΗ είναι από σήμερα ο Darrel Keith Lewis που το όνομά του σαν στόχος ακουγόταν από την αρχή του  καλοκαιριού, κάτι που επιθυμούσε διακαώς ο προπονητής της ομάδας μας Β.Βλάχος. Έτσι έκλεισε ιδανικά ο ΟΦΗ τον μεταγραφικό του σχεδιασμό, καθώς αναμφισβήτητα πρόκειται για (άλλη μια σπουδαία προσθήκη στο ρόστερ της ομάδας μας που αναμένεται να βοηθήσει σημαντικά στην εκπλήρωση των στόχων της ομάδας .

Ο Darrel Lewis είναι ο πρώτος Αμερικανός (με ισλανδικό διαβατήριο) που θα φορέσει την “ασπρόμαυρη” φανέλα της ομάδας μας, για τη νέα περίοδο και θα προσπαθήσει να κερδίσει την τέταρτη άνοδο μετά από αυτές που κατέκτησε με Σπόρτιγκ, Περιστέρι και Ίκαρο.

Ο Darrel έχει το πιο θελκτικό βιογραφικό και σίγουρα πιο εντυπωσιακή ιστορία.

Υπήρξε MVP του πρωταθλήματος της Α2 κατηγορίας το 2006 με τη φανέλα του Σπόρτιγκ την οποία οδήγησε στην Α1.Ένας παίκτης με πολύπλευρο ταλέντο αφού διαθέτει αμυντικά και επιθετικά προσόντα, ενώ έχει τις ικανότητες ν’ αγωνίζεται στις θέσεις του σούτινγκ γκαρντ και κατά περίσταση, σ’ αυτή του σμολ φόργουορντ. Στην Ιταλία, όπου φόρεσε τη φανέλα της Ρίμινι και της Novara, ενω απέκτησε Ισλανδικό διαβατήριο, αγωνιζόμενος με την Lincoln και την Grindavik.(Αναλυτικά παρακάτω διαβάστε τα στατιστικά του).Ο Darrel Lewis έχει ύψος 1μ.95 και γεννήθηκε το 1976.

Ο Darrel Lewis αμέσως μετά την συμφωνία, δήλωσε στο επίσημο site  της ομάδας μας:

-Ποιός ήταν ο λόγος που σε έφερε στην Κρήτη και τι έχεις ακούσει για την νέα σου ομάδα;

«Υπάρχουν πολλοί λόγοι που μπορώ να αναφέρω, που με φέρνουν εδώ στην Κρήτη, όμως αυτή είναι η πέμπτη χρονιά στη Ελλάδα και ο ΟΦΗ είναι η πέμπτη διαφορετική ομάδα μου. Πάντα ψάχνω για κάτι το διαφορετικό, και ομάδες που κερδίζουν το ενδιαφέρον μου είναι ομάδες που με βοηθάμε να κερδίζω και να παίζω σκληρά. Αυτό που άκουσα για την ομάδα του ΟΦΗ είναι ότι χτίζετε μια ομάδα που έχει στόχο να κερδίσει το πρωτάθλημα αυτή την χρονιά, όπως επίσης ότι υπέγραψαν μερικοί  συμπαίκτες μου που είχαμε συνεργαστεί στο παρελθόν».

-Ποιοί είναι οι στόχοι σου στον ΟΦΗ;

“Οι προσωπικοί μου στόχοι για την φετινή χρονιά είναι να επιστρέψω σε μια υγιή ομάδα και να συνεχίζω να είμαι επιθετικός στο γήπεδο όπως υπήρξα όλη τη χρονιά. Ο στόχος μου με την ομάδα είναι να κερδίσω για 4η φορά πρωτάθλημα με διαφορετική ομάδα”.

-Darrel θεωρείσαι παίκτης με πολύπλευρο ταλέντο αφού διαθέτεις αμυντικά και επιθετικά προσόντα, ενώ έχει τις ικανότητες ν’ αγωνίζεσαι στις θέσεις του σούτινγκ γκαρντ και κατά περίσταση, σ’ αυτή του σμολ φόργουορντ. Τι απ όλα σου αρέσει τελικά να κάνει;

«Είμαι παίκτης που μου αρέσει να παίζω ένας εναντίον ενός, μ’ αρέσει να ανοίγω την άμυνα και να παίζω με τον προσωπικό μου αντίπαλο, πρόσωπο με πρόσωπο αλλά τα τελευταία χρόνια έχω χρησιμοποιηθεί από τους προπονητές μου να παίζω με πλάτη στο καλάθι που είναι εκτός του στυλ μου. Πλέον δεν με πειράζει γιατί είμαι διατεθειμένος να κάνω ότι χρειαστεί για να κερδίσει η ομάδα μου».

-Τι έχεις να πεις στους πολυπληθείς φίλους του ΟΦΗ και τι να περιμένουν από σένα μέσα στο γήπεδο;

« Στους οπαδούς του ΟΦΗ θέλω να πω ότι δεν μπορούμε να είμαστε επιτυχημένοι χωρίς την υποστήριξή τους, θα υπάρξουνε εμπόδια στο δρόμο μας αλλά θα πρέπει να τα ξεπερνάμε μαζί. Δεν θα πρέπει να περιμένετε τίποτα λιγότερο από σκληρή δουλειά και αφοσίωση για να πετύχει ο ΟΦΗ τους στόχους του για την φετινή σεζόν».