Επίσημα στον ΟΦΗ ο Χάλαρης

xalaris-steliosΟ ΟΦΗ ανακοίνωσε την απόκτηση του Στέλιου Χάλαρη προσθέτοντας έναν ταλαντούχο παίκτη που ξεχώρισε με τη φανέλα του Φιλαθλητικού στο ρόστερ του. 

Παράλληλα, παίκτης των κρητικών είναι και επίσημα ο 19χρονος Αντώνης Σκλήβας, ο οποίος υπέγραψε χθες το συμβόλαιό του. 

Η ανακοίνωση:

«Η μεταγραφική ενίσχυση της ομάδας μπάσκετ του ΟΦΗ συνεχίζεται. Ο Στέλιος Χάλαρης (1992—πάουερ φόργουορντ-2μ05) που είχε και αυτός συμφωνήσει προφορικά με την ομάδα του ΟΦΗ, έστειλε υπογεγραμμένο το συμβόλαιο του και θα ενισχύσει τον ΟΦΗ στην προσπάθεια που θα κάνει στην Α2 μπάσκετ».

Ο 22χρονος αθλητής, μιλώντας για την συμφωνία με τον ΟΦΗ ανέφερε: «Είμαι πολύ χαρούμενος. Πιστεύω ότι έκανα πολύ καλή επιλογή, για να έρθω στον ΟΦΗ. Είναι μια ομάδα που έχει ένα πολύ καλό προπονητή που είναι επαγγελματίας και δουλεύει πολύ. Μου αρέσει αυτό, γιατί είμαι παίκτης της προπόνησης και μου αρέσει η σκληρή δουλειά. Θέλω να πω επίσης, ότι έρχομαι σε ένα πανέμορφο μέρος όπως είναι η Κρήτη. Την έχω επισκεφθεί πολλές φορές και ξέρω. Οσο για την ομάδα, ο ΟΦΗ είναι μια καλή ομάδα της Α2 κατηγορίας και εύχομαι φέτος να κάνουμε ακόμα μια καλύτερη χρονιά και να δώσουμε χαρά στους φιλάθλους».