Επίσημα τέλος ο Καραχάλιος από τον Πανελευσινιακό, τα ηνία στον Βούλγαρη

Η πορεία του Πανελευσινιακού στο πρωτάθλημα (τρεις ήττες σε ισάριθμα παιχνίδια) έφεραν εξελίξεις στον σύλλογο καθώς ο Ματθαίος Καραχάλιος παραιτήθηκε από τη θέση του προπονητή, με τη διοίκηση να κάνει δεκτή την παραίτησή του.

Η ομάδα ωστόσο, έδωσε τα ηνία σε έναν δικό της άνθρωπο, καθώς ο Νίκος Βούλγαρης βρίσκεται στο τεχνικό τιμ του Πανελευσινιακού εδώ και χρόνια.

Οι ανακοινώσεις:

«Ο Πανελευσινιακός ΑΟΚ ανακοινώνει την έναρξη συνεργασίας του με τον προπονητή κ. Νίκο Βούλγαρη, μέχρι και την χθεσινή παραίτηση του κ Καραχάλιου, Βοηθού της Ομάδας και Τεχνικό Διευθυντή των Ακαδημιών μας.

Η αθλητική διαδρομή του Νίκου είναι γνωστή στους πάντες όλα αυτά τα χρόνια , με συμμετοχή πάνω από 20 χρόνια σε συλλόγους που πρωταγωνίστησαν στις Εθνικές Κατηγορίες.
Η προσωπικότητα του, σε συνδυασμό με την φιλοδοξία και την γνώση του για την ομάδα και την κατηγορία, εμπνέουν εμπιστοσύνη και σιγουριά για την επόμενη μέρα!
Ευχόμαστε καλή επιτυχία στα νέα σου καθήκοντα και ευχόμαστε η ομάδα μας να φτάσει εκεί που ονειρευόμαστε μαζί σου!».

«Αποδοχή παραίτησης του προπονητή κ. Καραχάλιου από την Διοίκηση.

Ο Πανελευσινιακός ΑΟΚ έκανε δεκτή την παραίτηση που υπέβαλε ο προπονητής της ομάδας Ματθαίος Καραχάλιος. Στην συνάντηση με τον Πρόεδρο και μέλη του ΔΣ, ο πρώην προπονητής μας εξήγησε τους λόγους που τον οδήγησαν σ’ αυτή την απόφαση.
Παρόλο που όπως ειπώθηκε αναλαμβάνει μεγαλύτερο μερίδιο ευθύνης απ ότι του αναλογεί, ο κ Καραχάλιος επέμεινε στην αρχική του απόφαση , εκφράζοντας την πεποίθηση του ότι αυτή την χρονική περίοδο είναι η καλύτερη λύση για τον Σύλλογο.
Θα θέλαμε να τον ευχαριστήσουμε για τον επαγγελματισμό του και την αυτοθυσία του για την ομάδα σε μια πολύ δύσκολη καμπή της. Άνθρωποι με την ηθική του κ Ματθαίου Καραχάλιου σπανίζουν στον αθλητισμό και όλοι εμείς στον Πανελευσινιακό ΑΟΚ αισθανόμαστε τυχεροί που συνεργαστήκαμε μαζί του για περισσότερα από 10 χρόνια…
Στο επανιδείν Ματθαίε…
Σου ευχόμαστε τα καλύτερα σε επαγγελματικό αλλά πρώτιστα σε προσωπικό επίπεδο».