Επίσημο το «διαζύγιο» Μέξα με Ηρακλή…

Επίσημα δεν αποτελεί μέλος του Παναθηναϊκού, αλλά αποτελεί παρελθόν από τον πάγκο του Ηρακλή. Ο Κώστας Μέξας ξεκαθάρισε με ανακοίνωσή του το… τοπίο, αναφορικά με τον ίδιο, τη “σχέση” του με τον Ηρακλή και την προσέγγιση που ‘χει δεχθεί από τον Χρήστο Σερέλη να βρεθεί στο προπονητικό επιτελείο του Παναθηναϊκού.

«Δεδομένης της γνωστής σε όλους τιμητικής προσέγγισης από την ομάδα του ΠΑΟ και του προπονητη της κυρίου Σερέλη για να ενταχθώ στο team του και της δίκης μου πρόθεσης να την αποδεχτώ, εφόσον αυτή πάρει επίσημο χαρακτήρα, θεωρώ σωστό απέναντι στην ομάδα που έχω περάσει τα περισσότερα χρόνια της επαγγελματικής μου καριέρας, να παραιτηθώ ανεξαρτήτως της κατάληξης της διαδικασίας με τον ΠΑΟ», αναφέρει ο Κώστας Μέξας στη δήλωσή του και συνεχίζει: «Οι συνθήκες στην ομάδα δεδομένου του κρίσιμου αγώνα του Σαββάτου απαιτούν πλήρη συσπείρωση και στήριξη της προσπάθειας των αθλητών μας. Κρίνω ότι η παρουσία μου θα δημιουργούσε περισσότερα προβλήματα από όσα θα έλυνε.
Ζήτω συγνώμη για την ανάστατωση που προκάλεσα..
Ευχαριστώ τους ανθρώπους της διοίκησης για την κατανόηση που έδειξαν στην απόφαση μου όταν τους ενημέρωσα για το τι ισχύει..
Ευχαριστώ πολύ επίσης τους αθλητές της ομάδας για τον επαγγελματισμό και την προσπάθεια που έκαναν το μικρό διάστημα που συνεργαστήκαμε.
Με την ίδια διάθεση και νοοτροπία πιστεύω ότι η επίτευξη του στόχου της ομάδας είναι εφικτή.
Εύχομαι ειλικρινά η ομάδα να πετύχει τον στόχο της και κατόπιν να παραμεινει και να πρωταγωνιστεί για πάντα στην Α1».