Επανέναρξη με σκληρές μάχες

Οι διακοπές τελείωσαν και τα παρκέ θα «ζωντανέψουν» ξανά. Η 9ης αγωνιστική περιλαμβάνεις σκληρές αναμετρήσεις καθώς όλες οι ομάδες θέλουν να ξεκινήσουν τη νέα χρονιά με το… δεξί:

ΠΑΝΕΡΥΘΡΑΪΚΟΣ – ΠΑΓΚΡΑΤΙ (Ν. Ερυθραίας, 17:30)

Ο Πανερυθραϊκός έχε αποδείξει ότι εντός έδρας είναι ιδιαίτερα ισχυρός και ότι δεν πρόκειται για έναν εύκολο αντίπαλο, ενώ το Παγκράτι θα προσπαθήσει να ρεφάρει για την τελευταία εντός έδρας ήττα. Το ματς αναμένεται ανταγωνιστικό αφού και οι δύο ομάδες ποθούν τη νίκη.

ΑΡΚΑΔΙΚΟΣ – ΑΜΥΝΤΑΣ (Τρίπολης, 17:30)

Με… φόρα από το Παγκράτι και με όπλο την έδρα του ο Αρκαδικός φιλοξενεί τον Αμύντα. Η ομάδα του Κώστα Σορώτου μπορεί να προέρχεται από μία σπουδαία νίκη, αυτή απέναντι στο Ρέθυμνο, αλλά θα ταξιδέψει στην Τρίπολη με πολλά προβλήματα. Συγκεκριμένα, εκτός είναι οι Τάσος Μούκας και Θανάσης Τζέμης.

ΡΕΘΥΜΝΟ – ΠΙΕΡΙΚΟΣ ΑΡΧΕΛΑΟΣ (ΔΚΓ Ρεθύμνου, 16:30)

Ισως και το πιο ενδιαφέρον παιχνίδι της αγωνιστικής. Οι δύο ομάδες προέρχονται από ήττα και έτσι καμία από τις δύο δεν θέλει να χάσει επιπλέον έδαφος. Οι Κρητικοί μπορεί λόγω έδρας να έχουν ένα μικρό προβάδισμα, αλλά η ομάδα της Κατερίνης  έχει αποδειχτεί σκληροτράχηλη.

ΚΑΟΔ – ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΑΤΡΩΝ (Κραχτίδη, 17:30)

Με πολλά προβλήματα θα ταξιδέψει ο Απόλλων στη Δράμα, αφού εκτός είναι οι Αρης Κορωνίδης. Παναγιώτης Καπερώνης και Νίκος Αργυρόπουλος.  Από την άλλη,  το συγκρότημα του Φώτη Τακιανού  δεν έχει γνωρίσει καμία εντός έδρας ήττα.

ΕΡΜΗΣ ΛΑΓΚΑΔΑ – ΛΑΥΡΙΟ (Λαγκαδά, 17:30)

Ενα παιχνίδι που θα διεξαχθεί κεκλεισμένων των θυρών. Παρά τα προβλήματά που αντιμετωπίζει το Λαύριο δείχνει ότι είναι ιδιαίτερα δύσκολος αντίπαλος, ενώ από την άλλη στο ρόστερ του Λαγκαδά θα βρίσκεται ο Ντάρκο Ράλλης.

ΑΕΚ ΑΡΓΟΥΣ – ΙΚΑΡΟΙ ΣΕΡΡΩΝ (Αργους, 17:30)

Η αγωνιστική άνοδος της ΑΕΚ Αργους κάνει την αναμέτρηση ενδιαφέρουσα. Οι Αργίτες φαίνεται να έχουν βρει τα πατήματά τους, ενώ στα θετικά συγκαταλέγεται ότι ο Κώστας Οικονομάκης έχει όλους τους παίκτες στη διάθεσή του. Πάντως, οι Ικαροι στις μέχρι τώρα εκτός έδρας αναμετρήσεις τους δεν δείχνουν ιδιαίτερα δυνατοί, αφού έχουν μία νίκη και τρεις ήττες.

ΠΑΝΕΛΕΥΣΙΝΙΑΚΟΣ – ΚΟΡΟΙΒΟΣ ΑΜΑΛΙΑΔΑΣ (Β’ Ελευσίνας, 17:30)

Με το Μάριο Ματαλόν ο Κόροιβος θα πάει στην Ελευσίνα για να διεκδικήσει τη νίκη από την τοπική ομάδα. Το συγκρότημα του Γιώργου Σκαραφίγκα στην έδρα του είναι κάτι παραπάνω από ανταγωνιστικό, αφού δεν έχει γνωρίσει την ήττα στο γήπεδό του.

ΟΛΥΜΠΙΑΔΑ ΠΑΤΡΩΝ – ΝΗΑΡ ΗΣΤ (Ροϊτικων, 17:30)

Ισως θα μπορούσε να ονομαστεί και «ντέρμπι παραμονής». Η Ολυμπιάδα Πατρών έχει τον πρώτο λόγο ως γηπεδούχος, ενώ η ομάδα της Καισαριανής δεν έχει γευτεί τη  χαρά ενός «διπλού».