Επαναπατρίστηκε για τον Πολύγυρο ο Ψυχίδης

Έπειτα από τρία χρόνια στο Γουεστμίνστερ της Αγγλίας ο Θεόδωρος Ψυχίδης επέστρεψε στην Ελλάδα. Στη Χαλκιδική συγκεκριμένα, όπου θα αγωνίζεται την αγωνιστική περίοδο 2020-21, καθώς ανακοινώθηκε σήμερα από τον Πολύγυρο.

Η ανακοίνωση του Πολύγυρου:

«Ένα πραγματικά πολύ μεγάλο ταλέντο του ελληνικού μπάσκετ προσθέτει στο ρόστερ της η ανδρική μας ομάδα μπάσκετ.
Πρόκειται για τον Θεόδωρο Ψυχίδη ηλικίας 23 ετών με ύψος 2,03, ο οποίος αγωνίζεται στις θέσεις 4 και 5.

Μικρός αγωνίστηκε στον ΠΑΟΚ, όπου σε ηλικία 16 ετών το 2013 κέρδισε τον τίτλο του πρωταθλητή στο πανελλήνιο πρωτάθλημα παίδων που πραγματοποιήθηκε στα Γρεβενά. Επίσης πήρε μέρος στο Πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα στο Κίεβο την ίδια χρονιά με την Εθνική μας ομάδα κερδίζοντας μάλιστα το χάλκινο μετάλλιο!!

Το 2015 αγωνίστηκε επίσης με τον ΠΑΟΚ στο πανελλήνιο πρωτάθλημα εφήβων στην Πτολεμαΐδα, όπου και κατετάγη στην δεύτερη θέση παίζοντας στον τελικό με τον Παναθηναϊκό του Παπαγιάννη και του Χαραλαμπόπουλου,οι οποίοι κάνουν σήμερα καριέρα στην Α1, ενώ είχε συμπαίκτη τον σημερινό παίκτη του Ολυμπιακού Αντώνη Κόνιαρη. Έπαιξε επίσης συμπαίκτης και με τα φετινά αποκτήματα της ομάδας μας Βάλλιο και Καραγιαννάκη.
Την τελευταία τριετία εγκατέλειψε την χώρα μας πηγαίνοντας για σπουδές στην Αγγλία, αγωνιζόμενος παράλληλα με την ομάδα του Πανεπιστημίου του.

Θόδωρε καλωσήρθες στον σύλλογό μας και σου ευχόμαστε ολόψυχα καλή επιτυχία και μία χρονιά υγιή και δημιουργική».