«Επαναπατρισμός» για τον Δημήτρη Μπέσσα από τον ΚΑΟΔ

Σε νέα μεταγραφική κίνηση προχώρησε η διοίκηση του ΚΑΟΔ, ενισχύοντας τον κορμό των Δραμινών παικτών της ομάδας με την προσθήκη του Δημήτρη Μπέσσα. Άλλωστε, όπως είχε αναφέρει σε πρόσφατες δηλώσεις του στην εφημερίδα «Εργασία… συν» ο προπονητής της ομάδας κ. Νίκος Γρηγοριάδης ο σχεδιασμός του ΚΑΟΔ στις μεταγραφές είναι αφενός η διατήρηση του υπάρχοντος κορμού, που έφερε την άνοδο στη Γ’ Εθνική, και αφετέρου ο επαναπατρισμός των Δραμινών παιχτών που αγωνίζονται εκτός Δράμας.

Στην κατηγορία των… επαναπατρισθέντων ανήκει και ο Δημήτρης Μπέσσας, ο οποίος ξεκίνησε την ενασχόλησή του με το μπάσκετ στην ηλικία των 7 ετών στους Τιτάνες Δράμας και στη συνέχεια αγωνίστηκε στον ΚΑΟΔ, για 3 χρόνια στον ΠΑΟΚ, στον Γ.Σ. Ελευθερούπολης, συμμετέχοντας στην κατάκτηση της ανόδου στην Α2 κατηγορία, ενώ πέρυσι αγωνίστηκε στον Πρωτέα Γρεβενών στη Β’ Εθνική.

Η προσθήκη του Δημήτρη Μπέσσα αποτελεί την δεύτερη καλοκαιρινή μεταγραφική κίνηση του ΚΑΟΔ, καθώς είχε προηγηθεί η μεταγραφή του Βασίλη Μασάδη, ενός ακόμη Δραμινού παίχτη, ο οποίος αγωνίζονταν εκτός Δράμας. Μάλιστα, σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες, ήδη υπάρχουν κινήσεις για μεταγραφική ενίσχυση και με άλλους Δραμινούς παίχτες, οι οποίοι θα επιστρέψουν στην πόλη καταγωγής τους, ενώ προχωρά και το πλάνο των ανανεώσεων συνεργασίας με τους αθλητές που πρωταγωνίστησαν τη σαιζόν που ολοκληρώθηκε. Στόχος διοίκησης και προπονητή είναι μέσα από τον μεταγραφικό σχεδιασμό να δημιουργηθεί ένα ισχυρό σύνολο που θα φέρει τον ΚΑΟΔ πρωταγωνιστή στη νέα κατηγορία και κάτοχο θέσης ανόδου στο φινάλε.

«Μεγάλη πρόκληση ο στόχος της ανόδου στη Β’ Εθνική»

Μιλώντας στην εφημερίδα «Εργασία… συν» για την μεταγραφή του στον ΚΑΟΔ, ο Δημήτρης Μπέσσας ανέφερε: «Νιώθω ιδιαίτερα χαρούμενος με την επιστροφή μου στην ομάδα της πόλης μου, τον ΚΑΟΔ, καθώς και για το ότι θα αγωνιστώ ξανά με συμπαίκτες μου από τα προηγούμενα χρόνια. Φυσικά, είμαι χαρούμενος και γιατί θα βρίσκομαι δίπλα στα μέλη της διοίκησης που τα γνωρίζω και με στηρίζουν από πολύ μικρή ηλικία. Το γεγονός ότι η ομάδα έχει στόχο την άνοδο στη Β’ Εθνική κατηγορία αποτελεί για μένα μεγάλη πρόκληση και είμαι αποφασισμένος να δώσω τον καλύτερο μου εαυτό ώστε να τον πετύχουμε».

«Μεγάλη προσπάθεια για να φέρουμε το καλύτερο υλικό που έχει περάσει από τη Δράμα»

Από την πλευρά του, ο Πρόεδρος του ΚΑΟΔ κ. Σάββας Γρηγοριάδης καλωσόρισε στην ομάδα τον Δημήτρη Μπέσσα και δήλωσε στην εφημερίδα «Εργασία… συν»: «Κάνουμε μια μεγάλη προσπάθεια φέτος να φέρουμε το καλύτερο υλικό που έχει περάσει από τη Δράμα. Στόχος μας να συγκεντρώσουμε τους Δραμινούς μπασκετμπολίστες και με προσθήκη 2-3 ακόμη παικτών από άλλους Νομούς να πρωταγωνιστήσουμε. Είμαστε “καταδικασμένοι” να βγούμε πρωταθλητές και να αλλάξουμε κατηγορία. Ο ΚΑΟΔ πρέπει να πάει στη θέση που του αξίζει.

πηγή: kaodbc.gr