“Επαναπατρισμός” μετά από 19 χρόνια για τον Γαλανίδη στον Μακεδονικό!

Μετά από 19 χρόνια ο Λευτέρης Γαλανίδης… επαναπατρίζεται! Ο 35χρονος άσος, που ξεκίνησε από τις ακαδημίες του Μακεδονικού, έκανε ένα μακρύ ταξίδι φορώντας τις φανέλες ομάδων (κυρίως στο πρωτάθλημα της Β’ εθνικής) και πλέον έχοντας κατακτήσει και τον τίτλο του “Mr Β’ εθνική”, καθώς αγωνίζεται σε αυτήν για 15 σεζόν(!!!), επιστρέφει στην πρώτη του ομάδα!

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Μακεδονικού αναφέρει:
“Η διοίκηση του Μακεδονικού βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει άλλη μία σπουδαία μεταγραφική κίνηση για την ερχόμενη σεζόν, αυτή του Λευτέρη Γαλανίδη όπου θα φορέσει ξάνα την φανέλα του Μακεδονικού μετά από 19 χρόνια!

Ο 35χρονος point guard διδάχθηκε την φιλοσοφία και τα βασικά του αθλήματος μέσα από την ακαδημία μπάσκετ του Μακεδονικού και εν συνεχεία πήρε μεταγραφή στην ομάδα του Μαντουλίδη για να ακολουθήσουν Αναγέννηση/Φλόγα, Χαλκηδόνα, Ανατόλια (δύο θητείες), Αργοναύτης Καλαμαριάς και πέρυσι ο Αίας Ευόσμου.

Ο Λευτέρης Γαλανίδης είναι από πέρυσι ο «Mr B’ Εθνική», αφού κατέχει το ρεκόρ των περισσότερων σεζόν παρουσίας στην εν λόγω κατηγορία (συνολικά 15 σεζόν), ξεπερνώντας τις 14 του Βασίλη Εμμανουηλίδη.

Η εμπειρία του στην κατηγορία δεν έχει προηγούμενο και στον Μακεδονικό προσβλέπουμε η προσωπικότητα, το παιχνίδι και η μπασκετική σοφία του να βοηθήσουν την ομάδα να φτάσει φέτος ακόμα πιο ψηλά!

Η διοίκηση του συλλόγου καλωσορίζει τον Λευτέρη στην ομάδα και του εύχεται υγιή και επιτυχημένη σεζόν, σε ομαδικό και προσωπικό επίπεδο!”.