Επανεκκίνηση με νέο… συνοδοιπόρο για τον Φίλιππο Βέροιας

Η επιστροφή στην ενεργό δράση του Φιλίππου Βέροιας βρίσκει την ομάδα με ένα νέο… συνοδοιπόρο σε αυτή την πορεία! Ο λόγος για την εταιρία ANTHESIS, που αναλαμβάνει το ρόλο του μεγάλου χορηγού του αντρικού τμήματος της ομάδας.

Η ανακοίνωση του συλλόγου για τη συνεργασία αναφέρει:
“Η ΔΕ του τμήματος καλαθοσφαίρισης του ΑΠΣ ΦΙΛΙΠΠΟΣ ΒΕΡΟΙΑΣ με μεγάλη χαρά ανακοινώνει την έναρξη της χορηγικής της συνεργασίας με την εταιρεία ANTHESIS. Η εν λόγω εταιρεία αναλαμβάνει τον τίτλο του ΜΕΓΑΛΟΥ ΧΟΡΗΓΟΥ του ανδρικού μας τμήματος και αποτελεί το νέο μέλος της μεγάλης οικογένειας των υποστηρικτών της ομάδας μας.

Η ANTHESIS είναι μια κορυφαία στον τομέα της εταιρεία, όραμα της οποίας αποτελεί η ενεργή συμβολή στον εκσυγχρονισμό και την αειφόρο ανάπτυξη της ελληνικής γεωργίας, δίνοντας στον αγρότη καινούργια προοπτική στον τρόπο διαχείρισης των καλλιεργειών του. Δεν θα κουραστούμε να επαναλαμβάνουμε ότι στις δύσκολες και πρωτόγνωρες περιόδους που βιώνει ο ερασιτεχνικός αθλητισμός, η οποιαδήποτε στήριξη, μικρή ή μεγάλη, αποτελεί μεγάλη ανάσα οξυγόνου στην υπερπροσπάθεια που καταβάλλουμε. Ευχαριστούμε θερμά τους ανθρώπους της ANTHESIS και ειδικότερα τον ιδιοκτήτη της εταιρείας κο Γεώργιο Κομιανό για την ανεκτίμητη βοήθεια που μας προσφέρει στην επανέναρξη του πρωταθλήματος της Α2 Εθνικής Κατηγορίας.

Ποιά είναι η ANTHESIS
Η Anthesis ιδρύθηκε το 2000 με σκοπό την παροχή υπηρεσιών σε Oλλανδικές εταιρίες που δραστηριοποιούνταν στο χώρο του πολλαπλασιαστικού υλικού, της υδροπονίας και των θερμοκηπιακών αυτοματισμών. Σύντομα η εταιρεία εισέρχεται στην εμπορία ανθοκομικού πολλαπλασιαστικού υλικού στην Ελλάδα παίζοντας έκτοτε κυρίαρχο ρόλο και αλλάζοντας ριζικά τα δεδομένα της εμπορίας και υποστήριξης του κλάδου.

Το 2007, η Anthesis εισέρχεται δυναμικά στην Ολοκληρωμένη Διαχείριση Καλλιεργειών με τη χρήση ωφελίμων εντόμων και βιολογικών φυτοπροστατευτικών συνάπτοντας αποκλειστική συνεργασία με τη γνωστή πολυεθνική, παγκόσμιας εμβέλειας, Syngenta bioline, μετέπειτα ονομαζόμενη BIOLINE AGROSIENCES του Γαλλικού ομίλου εταιρειών INVIVO.

Από το 2011, η ANTHESIS ξεκινά την συνεργασία με την εταιρεία CBCBIOGARD και εισάγει στην Ελλάδα την μέθοδο φερομονών παρεμπόδισης σύζευξης λεπιδοπτέρων. Πλέον μετά από πολύχρονη προσπάθεια του τεχνικού προσωπικού της ANTHESIS και με τη συνεχή υποστήριξη των εξειδικευμένων συνεργατών, κατάφερε να εδραιώσει τη μέθοδο ώστε να αποτελεί σημείο αναφοράς για προγράμματα ολοκληρωμένης διαχείρισης σε δενδρώδεις καλλιέργειες , σε αμπέλι και σε θερμοκηπιακή καλλιέργεια τομάτας..

Η προσπάθεια της ANTHESIS έχει επικεντρωθεί στην προώθηση των πλέον σύγχρονων μεθόδων για την προστασία και ανάπτυξη των καλλιεργειών, με γνώμονα τη φιλική προσέγγιση προς το περιβάλλον, τον αγρότη και τον καταναλωτή και πάντα με την απαραίτητη και πολύτιμη τεχνική υποστήριξη από το καταρτισμένο ανθρώπινο δυναμικό της”.