«Επηρεαστήκαμε από το ταξίδι»

Λόγω κούρασης δεν κατάφερε ο Εργοτέλης να χτυπήσει τη Γέρα στην Μυτιλήνη σύμφωνα με τα λεγόμενα του Γιώργου Μακράκη. Ο τεχνικός των «κιτρινόμαυρων» εξήγησε στο prismasport.gr πόσο δύσκολο είναι να ταξιδεύεις και να αγωνίζεσαι την ίδια μέρα στις εθνικές κατηγορίες.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Γιώργου Μακράκη:

«Επηρεαστήκαμε αρκετά από το ταξίδι μας στη Μυτιλήνη, καθώς ήταν αυθημερόν. Ξεκινήσαμε το βράδυ του Σαββάτου Ακτοπλοϊκώς για τον Πειραιά και από εκεί πήγαμε στο αεροδρόμιο για να πάμε αεροπορικός στη Μυτιλήνη. Στο παιχνίδι παρουσιαστήκαμε αρκετά κουρασμένοι και είναι εύλογο αυτό. Ήμασταν πολλοί ταλαιπωρημένοι και δεχθήκαμε 87 πόντους στο ματς. Μετά το τέλος του αγώνα φύγαμε ακτοπλοϊκώς από τη Μυτιλήνη για να επιστρέψουμε στη βάση μας, στη Κρήτη».

Τέλος, ο προπονητής της Ηρακλειώτικης ομάδας έκανε αναφορά και για το ερχόμενο παιχνίδι της Κυριακής (3/2) στο Λίντο κόντρα στον Ιωνικό Νικαίας, λέγοντας χαρακτηριστικά: «Είναι ένα πολύ δύσκολο ματς. Εμείς θα παλέψουμε για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα αλλά ο Ιωνικός Νικαίας έχει μια πολύ καλή ομάδα, η οποία έχει επενδύσει αρκετά για την άνοδο της στην κατηγορία».

Πρόβλημα με τον Σκάνδαλο

Το μοναδικό πρόβλημα που αντιμετωπίζει ο τεχνικός του Εργοτέλη για το ματς της Κυριακής είναι του Γιώργου Σκάνδαλου, ο οποίος τραυματίστηκε στην προπόνηση της Πέμπτης (17/1) και η κατάσταση του θα εκτιμηθεί στις επόμενες προπονήσεις της ομάδας.