Επικίνδυνη έξοδος για Νίκη, δύσκολες «μάχες» για παραμονή

Η… μισή επιτυχία είναι να ανέβεις στη κορυφή. Η άλλη μισή όμως είναι να παραμείνεις εκεί και η Νίκη Βόλου έχει μπροστά της τη πρόκληση που ακούει Ηρακλής Κοζάνης και μάλιστα εκτός έδρας.
Στο πρώτο μεταξύ τους παιχνίδι οι Βολιώτες είχαν πάρει τους δύο βαθμούς της νίκης αλλά και η ομάδα της Κοζάνης έχει δείξει ότι είναι ένας αντίπαλος ο οποίος μπορεί να κρύβει πολλές παγίδες…

Ο Αμπελώνας φυσικά παρακολουθεί και ελπίζει ότι το… «ρόπαλο» του Ηρακλή θα κάνει αυτό που ήθελε να κάνει ο ίδιος τη προηγούμενη εβδομάδα απέναντι στη Νίκη και πως με δική του νίκη επί της μαχητικής Μακάμπη θα μπορέσει να επιστρέψει στη θέση του. Βέβαια μεγάλο κίνητρο έχουν και οι Θεσσαλονικείς για τη κατάκτηση του μεγάλου διπλού-παραμονής.

Ενδιαφέρον αναμέτρηση είναι και αυτό μεταξύ της Μεταμόρφωσης Βόλου και του Άργους Ορεστικού με τους πρώτους να θέλουν να συμπληρώσουν… πεντάδα συνεχόμενων επιτυχιών ενώ οι φιλοξενούμενοι θέλουν να «αγκαλιάσουν» τη παραμονή τους.

Να μπει στη… πρώτη σειρά για ένα από τα εισιτήρια του… «τρένου» της παραμονής θέλει ο Αιγινιακός κερδίζοντας το ντέρμπι με την αξιόμαχη Επανομή όπως και ο Αετός Κιλκίς στον αγώνα με τον Πρωτέα Γρεβενών, ενώ σχετικά πιο εύκολο έργο αναμένεται να έχουν η Κρύα Βρύση κόντρα στην Αξιούπολη και ο Φοίνικας Λάρισας απέναντι στην Έδεσσα.

Το πρόγραμμα της 22ης αγωνιστικής:

Αλεξ. Αξιούπολης – Μ. Αλέξ. Κρ. Βρύσης (Αξιούπολης, 18:00)
Αριστ. Επανωμής – Αιγινιακός  (ΔΑΚ Επανωμής, 18:00)
Μεταμόρφωση Βόλου – Αργος Ορεστικό (Β. Παρασκευοπούλου, 18:00)
Αμπελώνας – Μακάμπη  (Αμπελώνας, 18:00)
Αετός Κιλκίς – Πρωτέας Γρεβενών  (Α’ ΔΑΚ Κιλκίς, 18:00)
Φοίνιξ Λάρισας – Πανεδεσσαϊκός   (Αγ. Θωμά, 18:00)
Ηρακλής Κοζ. – Νίκη Βόλου  (Κοζάνης, 18:00)