Επικίνδυνες έξοδοι…

sun_basketballΔύσκολες δοκιμασίες περιλαμβάνει το πρόγραμμα της 21 αγωνιστικής για την ΑΕΚ και την Καβάλα με την  «Ενωση» να αγωνίζεται στο Λαύριο και τους «Αργοναύτες» στο Λαγκαδά. Από την άλλη, ανταγωνιστικά παιχνίδι αναμένονται καις στην Τρίπολη αλλά και στις Σέρρες.

ΙΚΑΡΟΙ ΣΕΡΡΩΝ – ΟΦΗ (ΔΑΚ Σερρών, 17:00)

Ένα παιχνίδι, στο οποίο και οι δύο θέλουν πολύ τη νίκη. Οι μεν Ικαροι για να διατηρήσουν τις ελπίδες τους «ζωντανές» για την παραμονή, ο δε ΟΦΗ για να εξασφαλίσει όλο και πιο γρήγορα τη σωτηρία. Η ιστορία λέει πως ότα αγωνίζεται αυτό το ζευγάρι γίνονται πάντα μαχητικά ματς, σε συνδυασμό και το κίνητρο που έχουν και οι «κυανοκίτρινοι» αλλά και οι κρητικοί, το παιχνίδι αναμένεται σίγουρα ανταγωνιστικό.

ΑΡΚΑΔΙΚΟΣ- ΠΑΓΚΡΑΤΙ  (Τρίπολης, 17:00)

Ματς κομβικής σημασίας είναι αυτό για τους γηπεδούχους. Επειτα από δύο ήττες, ο Αρκαδικός θέλει να επιστρέψει στα νικηφόρα αποτελέσματα και παράλληλα να διασφαλίσουν και μαθηματικά την παραμονή. Το Παγκράτι, μπορεί να έχει μία νίκη παραπάνω άρα και λιγότερο άγχος, όμως θέλει να επιστρέψει στις καλές εμφανίσεις και στις νίκες και να ανέβει πιο ψηλά στη βαθμολογία. Απών για μία ακόμα φορά για τους «ροσονέρι» οι Δέδες και Ψαρόπουλος.

ΕΡΜΗΣ ΛΑΓΚΑΔΑΣ – ΚΑΒΑΛΑ (Λαγκαδά, 17:00)

Με ανεβασμένο το ηθικό, ο Ερμής θέλει να πετύχει τη δεύτερη σερί νίκη του και να διατηρηθεί μέσα στο παιχνίδι της παραμονής και γι΄αυτό η ομάδα του Λαγκαδά αναμένεται να τα δώσει όλα. Γι΄αυτό και η Καβάλα έχει δύσκολο έργο, η οποία όμως θέλει πάση θυσία το «διπλό» για να παραμείνει σε απόσταση αναπνοής από τη δεύτερη θέση που οδηγεί στην άνοδο.

ΨΥΧΙΚΟ – ΑΓΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ (Ψυχικού, 17:00)

Σ΄ένα αδιάφορο βαθμολογικά παιχνίδι, το Ψυχικό ψάχνει τη νίκη έπειτα από έξι συνεχόμενες ήττες. Οι γηπεδούχοι βέβαια, πρέπει να ξεπεράσουν και τα προβλήματα απουσιών (Σαμοθράκης και αμφίβολος ο Κολώκας)  για να καταφέρουν τη νίκη, η οποία θα έχει ψυχολογική σημασία. Η Αγία Παρασκευή, θα επιδιώξει να εκμεταλλευτεί τις αδυναμίες του αντιπάλου και να παλέψει ακόμα ένα παιχνίδι με στόχο να πάρει τη νίκη.

ΛΑΥΡΙΟ – ΑΕΚ (Λαυρίου, 17:00)

Ως είθισται, η έδρα του Λαυρίου αποτελεί πάντα ένα δυνατό εμπόδιο. Η ομάδα του Χρήστου Σερέλη, έδειξε και την περασμένη αγωνιστική, πως οι απουσίες των Κακιούζνη και Γιαννακόπουλου δεν την επηρεάζουν δείχνοντας την ικανότητά της να παίρνει αυτό που θέλει. Η ΑΕΚ καλείται να ξεπεράσει και αυτό το εμπόδιο, αλλά και τις απουσίες των Νίκολιτς και Παπαντωνάκου, για να φύγει με τη νίκη που θα τη φέρει ακόμα πιο κοντά στην επιστροφή της στην Α1.

ΚΟΡΟΙΒΟΣ ΑΜΑΛΙΑΔΑΣ – ΦΙΛΙΠΠΟΣ ΒΕΡΟΙΑΣ (Αμαλιάδας, 17:00)

Τη νίκη που θα τους διατηρήσει στη δεύτερη προνομιούχο θέση θέλει ο Κόροιβος. Ο σύλλογος της Αμαλιάδας έχοντας τη συμπαράσταση του κόσμου του, θέλουν να συνεχίσουν την εξαιρετική πορεία τους που θα τους οδηγήσει στα μεγάλα σαλόνια. Ο Φίλιππος από την άλλη, έχει το κίνητρο καθώς θέλει να πετύχει και μαθηματικά την παραμονής κάτι που θα τους κάνει ιδιαίτερα μαχητικούς.

ΦΙΛΑΘΛΗΤΙΚΟΣ – ΗΡΑΚΛΗΣ (Ζωγράφου, 17:00)

Με ανεβασμένη ψυχολογία, μετά και το «διπλό» στο Ψυχικό, αγωνίζεται στην έδρα του σ΄ένα δύσκολο ματς με στόχο τη δεύτερη σερί νίκη, που θα τον απομακρύνει ακόμα περισσότερο από τη ζώνη του υποβιβασμού. Ο Ηρακλής όμως, έχει αποδείξει πως πρόκειται για έναν σκληροτράχηλο αντίπαλο, ικανός να πάρει οποιοδήποτε ματς. Αμφίβολος ο Μήτσιαλος.