“Επικίνδυνοι τέτοιοι διαιτητές, που κάνουν κακό στο άθλημα που αγαπάμε”… (+ vid)

video diamartirias enosi iliouΈξω φρενών είναι στο Ίλιον από τις διαιτητικές αποφάσεις των Πόντα και Μπούκα, οι οποίοι όπως… βρωντοφωνάζουν στην Ένωση “αλλοίωσαν το αποτέλεσμα” της αναμέτρησης με τον Φιλαθλητικό. Οι ιθύνοντες, μάλιστα τον σύλλογο εξέδωσαν και μία καυστική ανακοίνωση στην οποία τονίζουν ότι οι συγκεκριμένοι διαιτητές “δεν σέβονται τον ιδρώτα των παικτών”, ενώ χρησιμοποιούν ακόμη πιο βαρείς χαρακτηρισμούς. “Τέτοιοι διαιτητές είναι επικίνδυνοι και μόνο κακό κάνουν στο άθλημα που αγαπάμε και υπηρετούμε όλοι μας και πρέπει οι αρμόδιοι να έχουν μηδενική ανοχή σε τέτοιες διαιτησίες και να τιμωρούνται παραδειγματικά”, επισημαίνουν στην Ένωση Ιλίου, συνοδεύοντας μάλιστα τις φωνές τους και με το σχετικό video…

Το πλήρες κείμενο της ανακοίνωσης αναφέρει:
“Θα θέλαμε καταρχήν να δώσουμε συγχαρητήρια στην ομάδα του Φιλαθλητικού καθώς είναι αρχή του ΑΟ ΕΝΩΣΗ ΙΛΙΟΥ να ασχολείται μόνο με το αγωνιστικό κομμάτι και όχι με τη διαιτησία, όμως τα σημερινά γεγονότα μας υποχρεώνουν να καταγγείλουμε δημόσια τα όσα συνέβησαν. Είναι η πρώτη φορά που το κάνουμε αυτό τη φετινή σεζόν και ελπίζουμε και η τελευταία.

Σήμερα στο Ίλιον γίναμε θεατές σε ένα θέατρο του παραλόγου, όπου οι κύριοι Πόντας και Μπούκας καθόρισαν το αποτέλεσμα του αγώνα ΕΝΩΣΗ ΙΛΙΟΥ – ΦΙΛΑΘΛΗΤΙΚΟΣ και έγιναν οι αρνητικοί πρωταγωνιστές του παιχνιδιού.

Δεν θα αναφερθούμε σε συγκεκριμένες φάσεις, αλλά θα τονίσουμε με όλη τη δύναμη της ψυχής μας ότι δεν μπορούν οι συγκεκριμένοι διαιτητές να μη σέβονται την προσπάθεια και τον ιδρώτα των αθλητών μας αλλά και της διοίκησης που σε μία δύσκολη οικονομική συγκυρία έχει δημιουργήσει ένα υγιές σωματείο με υγιείς φιλάθλους και σε κάθε εντός έδρας αγώνα της ομάδας μας έχουμε μία γιορτή του μπάσκετ.

Ο κόσμος αυτός που βρέθηκε σήμερα στο γήπεδο φώναζε ΑΙΣΧΟΣ για τις διαιτητικές αποφάσεις των Πόντα – Μπούκα οι οποίοι αλλοίωσαν το τελικό αποτέλεσμα. Τέτοιοι διαιτητές είναι επικίνδυνοι και μόνο κακό κάνουν στο άθλημα που αγαπάμε και υπηρετούμε όλοι μας και πρέπει οι αρμόδιοι να έχουν μηδενική ανοχή σε τέτοιες διαιτησίες και να τιμωρούνται παραδειγματικά.

Οι φάσεις που ακολουθούν στο βίντεο είναι ενδεικτικές του τι έγινε σήμερα (χθες) στο Ίλιον”.