Η 2η αγωνιστική του πρωταθλήματος για το 2ο όμιλο νότου θα μπορούσε να μετονομαστεί και… εξόρμηση στα νησιά. Φυσικά αυτό δεν γίνεται στην κυριολεξία, αλλά εν όψει του πρωταθλήματος, παρόλα αυτά είναι γεγονός πως όλες οι ομάδες της Στερεάς, εκτός του Ιωνικού Νίκαιας σήμερα θα βρίσκονται εκτός συνόρων.

Πολυκράτης – Πεντέλη (Πυθαγόρειο, 12:00)
Στο Πυθαγόρειο θα ανοίξει η αυλαία της 2ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος στις 12:00, με τον Πολυκράτη να υποδέχεται την Πεντέλη. Οι γηπεδούχοι θα κάνουν το ντεμπούτο τους στο φετινό πρωτάθλημα (η πρώτη αγωνιστική με την Ιεράπετρα αναβλήθηκε για τις 30/10), με μεγάλο αβαντάζ την« καυτή »τους έδρα. Αυτό ίσως βοηθήσει το νεοσύστατο σύνολο του Θάνου, να πάρει το πρώτο θετικό αποτέλεσμα, απέναντι σε ένα από τα φαβορί της κατηγορίας.

Λιβαδειά – Κορωπί (Λιβαδειάς, 17:00)
Το πρώτο της θετικό παιχνίδι θα κυνηγήσει η Λιβαδειά μέσα στο «κάστρο» της επί του Κορωπί.
Οι παίκτες του Νίκου Χρυσογελου μετά της ήττα τους στου Παπάγου στην παράσταση δεν θέλουν να σκέπτονται με τίποτα παρόμοια εξέλιξη σε ακόμα ένα παιχνίδι και ειδικά επί των πηλών. Πόσο εύκολα όμως θα είναι για τους αντιπάλους να «δώσουν» το πρώτο τους ματς; (είχαν ρεπό στην πρώτη αγωνιστική). Οι απαντήσεις στις αρχίζουν στις 17:00.

Παναγίτσα – Παπάγου (Χαλκιά, 17:00)
Μετά το ντέρμπι στο Σαλούν, ο Παπάγος ελπίζει σε ένα εύκολο «διπλό» επί της Παναγίτσας. Από την πλευρά τους οι γηπεδούχοι θα τα δώσουν όλα για το κάτι παραπάνω απέναντι σε έναν από τους πρωταγωνιστές του ομίλου.

Ιωνικός Νίκαιας – Εργοτέλης (ΔΑΚ Νίκαιας, 17:00)
Το ματς των αντιθέσεων θα είναι αυτό στην Νίκαια, όπου ο γεμάτος πείρα από άποψη παικτών Ιωνικός θα συναντήσει τα… πιτσιρίκια του Εργοτέλη. Από την άλλη «παλιός» της κατηγορίας θεωρείται ο φιλοξενούμενος. Άραγε τι θα επικρατήσει;

Παπάδος Γέρας – Μίλωνας (Μυτιλήνης, 18:00)
Την πρώτη της «παράσταση» θα δώσει η Γέρα μπροστά στο κοινό της, ευελπιστώντας να πάει εξίσου καλά με το παρθενικό της ματς εκτός Μυτιλήνης. Από την πλευρά του ο Μίλωνας θα παίξει για το «δυο στα δυο», ώστε να παραμείνει στην κορυφή της βαθμολογίας.

ΡΕΠΟ: Ιεράπετρα