«Επιμονή στο νεανικό μοντέλο»

Η πρώτη εκτός έδρας νίκη… ανακόρωσε τη φλόγα του ενθουσιασμού στον Πιερικό/Αρχέλαο, ο οποίος ατενίζει με μεγαλύτερη αισιοδοξία πλέον τη συνέχεια του πρωταθλήματος.

«Δείξαμε χαρακτήρα και κερδίσαμε ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι εναντίον μιας ομάδας με τους ίδιους στόχους με μας. Μέχρι και όταν το ματς πήγε να ξεφύγει, όλοι μας δώσαμε το εκατό τοις εκατό και τελικά πήραμε το πολυπόθητο διπλό. Σημαντική νίκη και βαθμολογικά, αλλά και ψυχολογικά για τη δύσκολη συνέχεια. Τώρα υποδεχόμαστε έναν πολύ δυνατό αντίπαλο, το Μαρούσι, με παίκτες πολύπειρους. Είναι ένα ματς στην έδρα μας και με τη θερμή υποστήριξη του κόσμου ευελπιστούμε για ένα θετικό αποτέλεσμα» δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα του συλλόγου ο Χρήστος Γκαβανόπουλος, ο παίκτης της τελευταίας στιγμής για τον Πιερικό/Αρχέλαο.

«Ήταν μια καλή εκτός έδρας νίκη, αλλά σημαντικότερο είναι ότι η ομάδα μας παρουσιάζει συνεχή βελτίωση και στη διάρκεια και στην ποιότητα του παιχνιδιού της. Όσον αφορά την συνέχεια, στόχος μας παραμένει η καλή δουλειά στην καθημερινότητα μας και η επιμονή μας στην υποστήριξη του νεανικού μοντέλου που έχουμε υιοθετήσει» είπε από τη μεριά του ο γενικός αρχηγός των “μελανόλευκων”, Δημήτρης Πόδας.