Η “αξία” του διπλού και η επιστροφή του Κουντουρατζόγλου

Επειτα από πέντε ήττες σε ισάριθμα εκτός έδρας παιχνίδια με 16,8 πόντους διαφορά κατά μέσο όρο, το Στρατώνι σημείωσε τη νίκη (επί της Νήαρ Ηστ) που το εδραιώνει για τα καλά πάνω από τη γραμμή του υποβιβασμού. Αυτό δεν σημαίνει βέβαια ότι η ομάδα της Χαλκιδικής ησύχασε πλέον…

«Επιτέλους ήμασταν σοβαροί και αποφασισμένοι σε εκτός έδρας αγώνα. Παίξαμε γρήγορα για να τους κουράσουμε και πήγαμε πολύ καλά επιθετικά. Ηταν πολύ καλή νίκη, δεν θα έχει αξία όμως αν δεν νικήσουμε στην έδρα μας τον Δούκα» δήλωσε στο infobasket ο Δημήτρης Μύθου.

Τα καλά νέα όμως δεν σταματούν εδώ για την ομάδα της Χαλκιδικής, που από εδώ και πέρα θα υπολογίζει και τον Σίμο Κουντουρατζόγλου. Ο 24χρονος φόργουορντ (ήταν ο πρώτος σκόρερ της ομάδας μέχρι την 9η αγωνιστική) ανάρρωσε από τον τραυματισμό στον καρπό που υπέστη στις αρχές Δεκεμβρίου, άρχισε πάλι προπονήσεις και θα επιστρέψει την Κυριακή κόντρα στον Δούκα.

Επίσης, κανονικά προπονείται πάλι και ο Γιάννης Δασκαλόπουλος, που έπαιξε μόνο πέντε λεπτά στην Καισαριανή λόγω γαστρεντερίτιδας.