Πέρα από το εμπόδιο του Αιγάλεω, η Μεταμόρφωση χρειάστηκε να ξεπεράσει και τους τραυματισμούς της το περασμένο Σάββατο προκειμένου να αρπάξει το πρώτο ροζ φύλλο αγώνα της ιστορίας της στη Β’ Εθνική. Ο Παναγιώτης Τσώλης δεν αγωνίστηκε λόγω τραυματισμού στον αυχένα, ενώ οι Νάνης, Παρασκευάς έπαιξαν με προβλήματα (ενοχλήσεις στη μέση ο πρώτος, χτύπημα στον αγκώνα ο δεύτερος).

Το ευχάριστο για την ομάδα του Βόλου είναι ότι αφενός πήρε το αποτέλεσμα που ήθελε, αφετέρου περιμένει και τους τρεις να είναι 100% καλά ενόψει του επόμενου αγώνα με τον Ηρακλή. «Είμαστε νεοφώτιστοι, οπότε χρειαζόμασταν πολύ μια νίκη, κυρίως για ψυχολογικούς λόγους. Είχαμε να αντιμετωπίσουμε και πολλά προβλήματα όλη την εβδομάδα, άρα η νίκη μας είναι ακόμα πιο σημαντική έτσι όπως επιτεύχθηκε» λέει ο Αντώνης Μυριντζής.

Οσον αφορά την επόμενη αναμέτρηση με τον Ηρακλή, ο προπονητής της Μεταμόρφωσης επισημαίνει: «Ο Ηρακλής δείχνει ότι θα είναι από τις ομάδες που θα πρωταγωνιστήσουν. Εμείς δεν έχουμε να χάσουμε τίποτα και θα πάμε να παίξουμε χωρίς άγχος».