Επιστροφή στη δράση για τους παίκτες της Αριδαίας οι οποίοι μπόρεσαν να πάρουν μια ανάσα και…κατευθείαν στα βαθιά  Ο προσεχή αντίπαλος είναι ο Αργοναύτης, ο οποίος είναι μετά από τρεις αγωνιστικές αήττητος ενώ ενδεχόμενη νίκη των νεοφώτιστων θα είναι η δεύτερη μετά την επιτυχία της πρεμιέρας απέναντι στον Αετό και η πρώτη εντός. Οι γηπεδούχοι επιθυμούν διακαώς μια σημαντική νίκη μέσα στην έδρα τους προκειμένου να «ζεστάνουν» τον κόσμο τους ενόψει και της δύσκολης συνέχειας.

Η ευχάριστη είδηση για τον προπονητή Παναγιώτη Βάτση σήμερα είναι η επιστροφή του Χαραλαμπίδη ο οποίος μετά από πολύ καιρό απουσίας μπαίνει ξανά στις προπονήσεις. Δεν είναι σίγουρο βέβαια αν θα ο τεχνικός της Αριδαίας αποφασίσει να χρησιμοποιήσει τον παίκτη στην αναμέτρηση με το σωματείο της Καλαμαριάς αλλά και μόνο ότι επανήλθε στη προετοιμασία με τους συμπαίκτες του σημαίνει ότι άρχισε η αντίστροφη μέτρηση για τη συμμετοχή του κανονικά και σε επίσημο παιχνίδι.

Τέλος, προκειμένου να προετοιμαστούν όσο γίνεται καλύτερα για τον δύσκολο αγώνα της Κυριακής (4/11) στην Αριδαία έχουν προγραμματίσει τη Τετάρτη φιλικό με τη Νάουσα.