Επιστρέφει ο Χρηστίδης

Οριστικοποιήθηκε η επιστροφή του Δημήτρη Χρηστίδη στο διοικητικό συμβούλιο του Ερμή ύστερα από συνάντησή του με τους επικεφαλείς της σημερινής διοίκησης.

Σε αυτή, συζητήθηκαν όλα τα θέματα και τα προβλήματα που απασχόλησαν την προηγούμενη χρονιά το σύλλογο, ενώ συμφωνήθηκε στα επόμενα συμβούλια να διαμορφωθεί ένα πλαίσιο που θα παρέχει τις εγγυήσεις για ομαλή πορεία του συλλόγου.

Οι ρόλοι που θα αναλάβει το κάθε μέλος θα ξεκαθαρίσουν στο διοικητικό συμβούλιο της Πέμπτης, ενώ σύσσωμο το διοικητικό συμβούλιο εξέφρασε την ικανοποίησή του τόσο για τη θετική έκβαση όσο και για τις πρωτοβουλίες που έλαβαν χώρα το τελευταίο τρίμηνο.

Στα υπόλοιπα νέα τις επόμενες ημέρες είναι πολύ πιθανό να γίνουν οι πρώτες συζητήσεις για το μπάτζετ της επόμενης χρονιάς καθώς και τις εκκρεμότητες που υπάρχουν με το φετινό ρόστερ. Ωστόσο, οι ιθύνοντες τον σύλλογο σκέφτονται να προχωρήσουν σε μεγάλη μείωση του μπάτζετ (το οποίο βέβαια φέτος ήταν και το μικρότερο από κάθε άλλη ομάδα στην κατηγορία).

Oσον αφορά το θέμα του προπονητή, μέσα στις επόμενες ημέρες, θα γίνει επαφή με τον Βασίλη Αγγέλη για το θέμα της ανανέωσής του.