Ανακοίνωσε Αναγνωστόπουλο και άλλους τρεις η Δόξα Λευκάδας

Επιστροφή σε γνώριμα λημέρια για τον Γιώργο Αναγνωστόπουλο. Ο ύψους 2.07 παίκτης μετά το πέρασμά του την περίοδο 2014-15 από τη Λευκάδα και τη μετέπειτα πορεία του με τελευταίο σταθμό τα Φάρσαλα επιστρέφει στη Λευκάδα και τη Δόξα για να την ενισχύσει στην προσπάθειά της στο πρωτάθλημα της Γ’ εθνικής.

Η ανακοίνωση του συλλόγου αναφέρει:

“Παίχτης της ομάδας μας είναι ξανά ο Γιώργος Αναγνωστόπουλος (2.07,γεν 1980). Αγωνίστηκε στην ομάδα μας την περίοδο 2014-2015 (Α2), ενώ τα τελευταία χρόνια έπαιξε στον ΓΣ Φαρσάλων (Β) και στο παρελθόν σε ΜΕΝΤ, Φίλιππο Θεσ/κης, Ηρακλή, ICBS, Ξάνθη, Ερμή Λαγκαδά. Είναι ο 5ος παίχτης σε συμμέτοχες και ο 6ος σκόρερ στην Α2”.

Παράλληλα, η ομάδα της Λευκάδας ανακοίνωσε την απόκτηση άλλων τριών παικτών: του Πέτρου Αργυρού, του Χρήστου Γεωργάκη και του Βασίλη Βαγενά.

Οι σχετικές ανακοινώσεις:

-Στην ομαδα επανερχονται: ο Πέτρος Αργυρός (1.86,γεν 1997) και ο Χρήστος Γεωργακης (2.00,γεν 1996).Και οι δύο αγωνίστηκαν την χρόνια που πέρασε στην Γ Εθνική,με την Νικοπολη Πρέβεζας.

-Στην ομάδα μας,επανέρχεται ο Βασίλης Βαγενας(2.02,γεν 1980).Τα δύο προηγούμενα χρόνια αγωνιστηκε στο πρωταθλημα της Γ Εθνικής με την Νικοπολη Πρεβεζας.

Διαβάστε ακόμη…