Επιστρέφουν και πάλι οι Τιτάνες Παλαμά

Οι Τιτάνες Παλαμά μετά από απουσία έξι περίπου ετών(2006-2007) επιστρέφουν δυναμικά στη Γ΄ Εθνική! Η ομάδα της Καρδίτσας επικράτησε της Καλαμπάκας και κατέκτησε και μαθηματικά τον τίτλο της πρωταθλήτριας ΕΣΚΑΘ.

Ο αγώνας είχε καθαρά πανηγυρικό χαρακτήρα αφού ο αντίπαλος δεν μπόρεσε να προβάλει ιδιαίτερη αντίσταση αφήνοντας τους γηπεδούχους να απολαύσουν με μια άνετη νίκη το γλυκό νέκταρ της κατάκτησης του πρωταθλήματος.

Το κλειστό γήπεδο του Παλαμά ήταν κατάμεστο από κόσμο που πάντα στήριζε την ομάδα της Καρδίτσας. Είτε ήταν στη Γ΄ Εθνική παλαιότερα είτε στο τοπικό πρωτάθλημα της Ένωσης προσπαθώντας να φέρει την ομάδα και πάλι στη θέση που της αξίζει.

«Παρών» στο γήπεδο έδωσε πλήθος παραγόντων του χθες και του σήμερα των Τιτάνων, ευχόμενοι όλοι η παρουσία στη Γ΄ Εθνική να είναι και πάλι δυναμική όπως και το όνομα τους…

ΔΕΚΑΛΕΠΤΑ: 25-8, 36-25, 57-37, 68-38
Γ.Σ. ΤΙΤΑΝΕΣ ΠΑΛΑΜΑ (Αρχοντούλης): Τσιάπουλας 7, Bαϊδάκης 9, Κουτρούλης, Κοβάτσεβ 9 (1), Αναγνωστόπουλος, Ντούρβας 7 (1), Φούντας, Μπιζιώτης 3, Μακρής 5 (1), Παπαγιάννης 13 (1), Θεοδοσίου 6, Γκαντιάς 9 (1).
ΚΑΛΑΜΠΑΚΑ (Σδράκας): Αθανασούλας 5, Πρεβέντης 6, Παπακωνσταντίνου 9 (2), Θρασυβουλίδης 3, Κατσανός 15, Βλησσάρης, Κρούτσκο, Καρκαλάκης.

Φωτογραφικό υλικό από : www.titanes.gr