Επιστροφή Μπαξεβάνη στον Ερμή

Επιστροφή σε γνώριμα… εδάφη για τον Αντώνη Μπαξεβάνη, ο οποίος επιστρέφει στην τεχνική ηγεσία του Ερμή Λαγκαδά ύστερα από δύο χρόνια.

Η ανακοίνωση:

«Ο Ερμής Λαγκαδά καλοσωρίζει και πάλι τον Αντώνη Μπαξεβάνη, ο οποίος θα είναι ο νέος προπονητής της ομάδας για τη σεζόν 2011 – 2012!”

 Αξίζει να σημειωθεί ότι ο 52χρονος τεχνικός είναι πολύ γνώριμος στην οικογένεια του Ερμή καθώς με αυτόν στις τάξεις του, ο Ερμής γνώρισε την πολύ μεγάλη επιτυχία της ανόδου στην Α2, τη σεζόν 2008 – 2009. Ο Μπαξεβάνης είχε αποχωρήσει από τον Ερμή στις αρχές του 2009 ενώ στη πρόπερσι εργάστηκε στην Αναγέννηση / Φλόγα και πέρσι Απόλλων Καλαμαριάς.

Κατά το παρελθόν έχει εργαστεί στο Μακεδονικό (στην Α1 και στη Β’ Εθνική), στον Αία Ευόσμου (με τον οποίο ανέβηκε στη Β’ Εθνική), στον ΒΑΟ, στον Ιωνικό, στο Θερμαϊκό και στη γυναικεία ομάδα της ΜΕΝΤ στην Α1.

Ο νέος τεχνικός του Ερμή αναμένεται σήμερα να κάνει την πρώτη γνωριμία με τους υπάρχοντες αθλητές του συλλόγου ενώ από Δευτέρα θα γίνονται καθημερινά προπονήσεις μέχρι τα μέσα Ιούλη κατά τις οποίες αναμένεται να γίνουν αρκετές δοκιμές αθλητών από τη Θεσσαλονίκη».