Σε… γνώριμα λημέρια ο Μαρκομιχάλης!

Έκανε το… αγροτικό του σε Κερατέα, Καλαμάτα και Πολύβιο και πλέον ο Νίκος Μαρκομιχάλης επιστρέφει στα γνώριμα γι’  αυτόν λημέρια του Λαυρίου! Ο 26χρονος πλέι μέικερ μετά την διετή παραμονή του στην Κερατέα, γυρίζει στο Λαύριο, προκειμένου να το ενισχύσει με την εμπειρία που έχει αποκτήσει όλ’  αυτά τα χρόνια στα γήπεδα, τόσο της Γ’ εθνική (Καλαμάτα), όσο και του πολύ δύσκολου πρωταθλήματος της Α’ ΕΣΚΑ.

“Ήθελα πολύ να επιστρέψω στην ομάδα μου, το Λαύριο και νιώθω πολύ χαρούμενος που έγινε αυτό φέτος. Η ομάδα ήταν και θα είναι πιο ισχυρή τη σεζόν που έρχεται και πιστεύω ότι θα πάει ακόμη καλύτερα από πέρσι. Να έχουμε, κυρίως, υγεία και όλα μπορούν να επιτευχθούν”, δηλώνει ο 26χρονος άσος, που ξεκίνησε απ’ τις ακαδημίες του Λαυρίου κι επιστρέφει σε μία σεζόν, που γνωρίζει ότι οι προσδοκίες είναι υψηλές, όπως και οι απαιτήσεις…

“Θα κάνω ότι μπορώ για να ανταποκριθώ όσο καλύτερα γίνεται στις απαιτήσεις του συλλόγου. Προσπαθώ καθημερινά να βοηθάω στην προπόνηση τους συμπαίκτες μου, ώστε να παρουσιαστούμε όσο πιο έτοιμοι γίνεται σε πρωτάθλημα και κύπελλο. Το ίδιο θα κάνω και στους αγώνες που θα ακολουθήσουν, όποτε μου το ζητήσει ο προπονητής μου”.

Όσον αφορά την έως τώρα προετοιμασία με την υπόλοιπη ομάδα και τους προσωπικούς τους στόχους: “Κάνουμε ήδη μια σκληρή προετοιμασία, η ομάδα ανεβάζει στροφές μέρα με τη μέρα. Υπάρχει εξαιρετικό κλίμα στην ομάδα και αυτό είναι το σημαντικότερο. Εχουμε μια σειρά φιλικών, όπου θα πρέπει ν’ αποδείξω ότι αξίζω να είμαι μέλος αυτής τη ομάδας. Ακολουθεί το κύπελλο και θέλουμε να είμαστε έτοιμοι, για  να προχωρήσουμε.  Αυτό που προσωπικά θα επιδιώξω, είναι να αποκτήσω κάποιο ρόλο και χρόνο στην ομάδα και να κερδίσω την εμπιστοσύνη του προπονητή μου”.