Επιστροφή στα γνώριμα… λημέρια του Μακεδονικού για τον Σωκράτη Βούλγαρη

Μετά από μία πενταετία μακριά από τον Μακεδονικό, ο Σωκράτης Βούλγαρης επιστρέφει σε γνώριμα… λημέρια! Ο 25χρονος γκαρντ αφού πέρασε από μία σειρά από ομάδες στην ευρύτερη περιοχή της Θεσσαλονίκης, σμφώνησε να ενισχύσει τον Μακεδονικό στην προσπάθειά του στη Γ’ εθνική.

Η ανακοίνωση αναφέρει:

“Ο Α.Σ.Μακεδονικός βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει μία πολύ σημαντική επιστροφή-μεταγραφή για την νέα χρονιά, του Σωκράτη Βούλγαρη, ο οποίος επανέρχεται στην ομάδα του Μακεδονικού μετά από πέντε χρόνια, με σκοπό να την βοηθήσει τον σύλλογο να πραγματοποιήσει τους στόχους που έχει θέσει στην Γ’ Εθνική.

Ο Σωκράτης είναι γεννημένος το 1990 (25 ετών) και αγωνίζεται στην θέση 2-3 έχοντας ύψος 1,90μ.. Τα τελευταία δύο χρόνια αγωνιζόταν στην ομάδα του Α.Ο.Πολυγύρου απ’ όπου και μεταγράφηκε, ενώ στο παρελθόν έχει αγωνιστεί σε Μακαμπί και Α.Ε.Ε.Τούμπας όπου και αναδείχθηκε την χρονιά 2004-2005 2ος σκόρερ στην Α’ ΕΚΑΣΘ με 321 πόντους (12.3 μ.ό./ανά αγώνα).

Ο σύλλογος καλωσορίζει ξανά στην οικογένεια τον Σωκράτη και του εύχεται μία υγιή χρονιά και επιτυχίες με την φανέλα του συλλόγου”.