Επιστροφή στους Ίκαρους Σερρών για τον Κεμανετζή

Από τις ακαδημίες της Νιγρίτας, στους Ίκαρους Σερρών από εκεί στο εφηβικό του ΠΑΟΚ κι από εκεί πίσω σε γνώριμα λημέρια για τον Βαγγέλη Κεμανετζή. Ο 18χρονος γκαρντ αφού πήρε “γεύση” από το εφηβικό του ΠΑΟΚ, επιστρέφει στους Ίκαρους, προκειμένου να “βάλει παιχνίδια στα πόδια του” στο δίχως αμφιβολία πολύ δύσκολο πρωτάθλημα της Γ’ εθνικής.

Η ανακοίνωση του συλλόγου αναφέρει:

“Ο Α.Ο.Κ ΙΚΑΡΟΙ ΣΕΡΡΩΝ STIHL ανακοινώνει την απόκτηση του νεαρού καλαθοσφαιριστή Βαγγέλη Κεμανετζή (18χρ. 1,96 μέτρα , sg), ο οποίος θα αγωνιστεί με την φανέλα της ομάδα μας για δεύτερη φορά.

Πρόκειται για ένα αθλητή, που αγωνίζεται σε όλες τις θέσεις της περιφέρειας και προέρχεται από τις ακαδημίες της Νιγρίτας, όπου και έκανε τα πρώτα του μπασκετικά βήματα. Σε ηλικία 16 ετών ήρθε στην ομάδα μας και αποτέλεσε βασικό μέλος της εφηβικής ομάδας,ενώ είχε και χρόνο συμμετοχής με την ανδρική ομάδα στο πρωτάθλημα της Β’ Εθνικής. Μετά το πέρασμα του από το εφηβικό του ΠΑΟΚ, ο Βαγγέλης επιστρέφει στους Ικάρους και εμείς του ευχόμαστε καλή αγωνιστική χρονιά με υγεία και επιτυχίες”.