Επιστροφή Τοπάλλι στον Αμύντα

Ενα χρόνο άντεξαν χωριστά Αντριάνο Τοπάλλι και Αμύντας καθώς ο 26χρονος γκαρντ μετά από μία σεζόν στη Δάφνη Δαφνίου, επιστρέφει «σπίτι» του, εκεί όπου συναντά τον Μάη Κωνσταντινίδη.

Η ανακοίνωση:

«Το Διοικητικό Συμβούλιο του ΑΟ Αμύντα ανακοινώνει την έναρξη συνεργασίας με τον αθλητή Αντριάνο Τοπάλλι. Ο ταλαντούχος Guard θα επιστρέψει μετά από μόλις ένα χρόνο στην ομάδα Ανδρών μας, για να ενισχύσει την προσπάθεια του Συλλόγου την ερχόμενη σεζόν στο Πρωτάθλημα της Α2.

Από την περίοδο 2011-12, ο Αντριάνο ήταν μέλος του Ανδρικού τμήματος του Συλλόγου μας, με τον οποίο ανέβηκε στην Α2 Εθνική κατηγορία την σεζόν 2015-16 και κατέκτησε το Κύπελλο ΕΣΚΑ την ίδια περίοδο. Την περίοδο 2016-17 κατέκτησε την 8η θέση στο πρωτάθλημα της Α2 Εθνικής κατηγορίας, στην οποία αγωνίστηκε έως και την περίοδο 2018-19. Την περσινή σεζόν ο διεθνής με την Εθνική Αλβανίας πήρε μεταγραφή για τον Ιωνικό Νίκαιας, και από εκεί δόθηκε δανεικός στην Δάφνη Δαφνίου, με την οποία τον συναντήσαμε πρώτη φορά ως αντίπαλο στο Κλειστό της Πυρκάλ. Σε 16 αγώνες στην Α2 είχε ΜΟ 24,4 λεπτά συμμετοχής, 9,5 πόντους, 3,3 rebounds, 3,3 assists και 1,1 κλεψίματα.

Ο Αμύντας υποδέχεται ξανά τον Αντριάνο με το πιο πλατύ του χαμόγελο και την πιο θερμή του αγκαλιά! Σε εμάς, μοιάζει σαν να μην πέρασε μια μέρα… Καλή επανένταξη, Αντριάνο!».