Επιτακτική ανάγκη η επισκευή του «Π. Καπαγέρωφ»

Φωτογραφίες δρόμουΣυνάντηση με τον αντιπεριφερειάρχη Πειραιά Γιώργο Γαβρίλη είχαν τη Δευτέρα (03/11) ο πρόεδρος της διοικούσας επιτροπής του Εθνικού Δημήτρης Καραφαντής και ο αντιπρόεδρος Μάνος Παγώνης. Στη συνάντηση που πραγματοποιήθηκε ύστερα από αίτημα της ομάδας μας και διήρκεσε περίπου μία ώρα, μετείχε επίσης η περιφερειακή σύμβουλος Μαρία Λαμπίδου.

Ο κ. Γαβρίλης τόνισε τις σημαντικές καθυστερήσεις που έχουν γίνει όσον αφορά την ανακατασκευή του κλειστού «Π. Καπαγέρωφ» ενώ παρουσίασε και το νέο χρονοδιάγραμμα όσον αφορά την έναρξη των εργασιών αλλά και την αποπεράτωσή του. Πιο συγκεκριμένα έως και τον Δεκέμβριο αναμένετε να έχουν ολοκληρωθεί οι μελέτες ενώ από το νέο έτος θα δημοπρατηθεί διεθνής διαγωνισμός για την επιλογή του αναδόχου ο οποίος θα διαρκέσει περίπου 6 μήνες. ‘Οσον αφορά την ανακατασκευή του κλειστού, αυτή θα διαρκέσει από 16-18 μήνες ενώ ο συνολικός χρόνος αποπεράτωσης του έργου αναμένεται να είναι από 34 έως 36 μήνες!!!

Τέλος, οι δύο πλευρές υπογράμμισαν την ανάγκη να αποκτήσει ο σύλλογος μόνιμη έδρα στον Πειραιά έχοντας φυσικά τον πρώτο λόγο και σε συνεννόηση με τους αθλητικούς φορείς, ενώ οι εγκαταστάσεις θα ανταποκρίνονται στην ιστορία του συλλόγου μας.