Επιτυχές το τουρνουά «Νίκος Γαλυφιανάκης»

Ολοκληρώθηκε με πολύ μεγάλη επιτυχία το εσωτερικό τουρνουά της ακαδημίας του ΟΦΗ που πραγματοποιήθηκε στη μνήμη του «Νίκου Γαλυφιανάκη».

Η ανακοίνωση:

«Ολοκληρώθηκε με μεγάλη επιτυχία και συμμετοχή πάνω από 200 παιδιών το εσωτερικό τουρνουά που διοργάνωσε η Ακαδημία Μπάσκετ του ΟΦΗ στη μνήμη του Νίκου Γαλυφιανάκη, από τις 17/06/2013 έως και τις 28/06/2013.

Η Ακαδημία Μπάσκετ αισθάνεται επιτακτική την ανάγκη να ευχαριστήσει θερμά τον ΔΟΠΑΦΑΗ και τον Πρόεδρο του κ. Βαρδαβά Κωνσταντίνο για την μεγάλη βοήθεια και στήριξη που μας προσέφεραν για τη διοργάνωση του τουρνουά.

Επίσης ευχαριστούμε θερμά το Σύνδεσμο Διαιτητών ΣΥΔΚΑΚ και τον εκπρόσωπό του κ. Γιώργο Επιτροπάκη, καθώς και τον Αθλητικό Διατροφολόγο κ. Μάνο Γιακουμάκη, για τις ομιλίες που παρέθεσαν στα παιδιά της Ακαδημίας κατά τη διάρκεια του τουρνουά.

Ευχαριστούμε για ακόμη μια φορά τα super market ΧΑΛΚΙΑΔΑΚΗΣ που εδώ και χρόνια είναι αρωγοί στην προσπάθεια που κάνουμε και μας βοηθούν με όποιο τρόπο τους ζητηθεί, καθώς επίσης και την Κάβα Δροσίνα.

Στο τουρνουά υπήρχαν 6 όμιλοι και  διεξήχθησαν συνολικά 58 αγώνες και 10 διαγωνισμοί τριπόντων και βολών.

Στη διάρκεια του τουρνουά πραγματοποιήθηκε και ένας αγώνας επίδειξης μεταξύ των προπονητών της Ακαδημίας Μπάσκετ με τους γονείς των παιδιών της Ακαδημίας.

Την τελευταία ημέρα του τουρνουά έγιναν οι βραβεύσεις τον νικητών στους διαγωνισμούς τριπόντων και βολών, καθώς και μια ειδική βράβευση στο Μάνο Γαλυφιανάκη, γιο του αξέχαστου Νίκου Γαλυφιανάκη.

Αναλυτικά οι νικητές στους διαγωνισμούς :

Διαγωνισμός Βολών: Ρουκουνάκης Γιάννης-Ξημεράκης Στέλιος-Λαγουδάκης Γιώργος-Λιόντα Κατερίνα-Βλαχάκης Σόλωνας

Διαγωνισμός Σουτ/Τριπόντων΅Ξημεράκης Στέλιος-Μαρής Αλέξανδρος-Λαγουδάκης Γιώργος-Κουράτορα Στέλλα-Βατσινάς Μιχάλης».