Επιτυχές το 1ο «Κ.Α.ΜΠ» στο Ηράκλειο (+vd)

camp=ergotelisΜε απόλυτη επιτυχία ολοκληρώθηκε το 1ο «Κ.Α.ΜΠ» στο Ηράκλειο. Παιδιά από όλη την Κρήτη πέρασαν μια εβδομάδα διασκεδάζοντας αλλά και μαθαίνοντας τα μυστικά του μπάσκετ. Στο video που ακολουθεί μπορείτε να απολαύσετε εικόνες από τα κατορθώματα τους, ενώ ο υπεύθυνος της όλης προσπάθειας Γιώργος Μακράκης μας έδωσε τη δική του εκτίμηση για την καλοκαιρινή ακαδημία μπάσκετ που τείνει να γίνει θεσμός στη μεγαλόνησο.

“Είμαι χαρούμενος που ολοκληρώθηκε αυτή η προσπάθεια με επιτυχία! Ευχαριστώ όλους όσους βοήθησαν ώστε η καλοκαιρινή ακαδημία μπάσκετ, η οποία είχε ως προϋπόθεση την εκμάθηση και ανάπτυξη των προϋποθέσεων για ένα ολοκληρωμένο αθλητή, να προσφέρει ταυτόχρονα ευχαρίστηση και γνώσεις στους μικρούς μας φίλους που μας τίμησαν! Οφείλω ένα μεγάλο ευχαριστώ στο Εργοτέλη και τον πρόεδρο του Βαγγελη Γιαννουλάκη που συμμετείχε ώστε να γίνει το όραμα μας πραγματικότητα.

Επίσης θα ήθελα να ευχαριστήσω τους προπονητές (Στέλιος Καρκανάκης, Γιάννης Κόκκινος, Γιάννης Βισκαδουράκης, Γιώργος Μαματζάκης, Παντελής Χατζιδάκης, Βασίλης Κομψέλης, Γιώργος Βισκαδουράκης, Παναγιώτης Παγωνίδης, Αντώνης Πινακουλάκης, Αλίνα Δραμιτινού) και τους χορηγούς (Amita, Grand, Foodism, Isla, Zaros, Aneksuperfast φυσικοθεραπεία κινησιοθεραπεία, κέντρο ποδοθεραπείας, Recoveri αποκατάσταση) που με τον τρόπο τους βοήθησαν να πραγματοποιηθεί αυτό το εγχείρημα!!! Μακάρι το “ΚΑΜΠ” να γίνει θεσμός στην πόλη μας και κάθε καλοκαίρι να ανοίγει τις πύλες του για όλα τα παιδιά που διψάνε για μπάσκετ”.