Επιτυχημένη επέμβαση για Κορωνίδη

Απόλυτα επιτυχημένη ήταν η χειρουργική επέμβαση στην οποία υποβλήθηκε στη μέση ο  Άρης Κορωνίδης την περασμένη Πέμπτη (15/11).

Η επέμβαση πραγματοποιήθηκε στο υπερσύγχρονο Θεραπευτικό Κέντρο Αθηνών “Λευκός Σταυρός” από τον κ. Χατζηκομνηνό και διήρκεσε περίπου 2 ώρες.  Ο γκαρντ της ΚΑΠ, μετά την ολιγόωρη επέμβαση, παρέμεινε μία νύχτα στο Θεραπευτικό Κέντρο Αθηνών “Λευκός Σταυρός” και σήμερα, Παρασκευή 16/11, πήρε εξιτήριο. Μετά τη χειρουργική επέμβαση στη μέση του 30χρονου διεθνούς Κύπριου γκαρντ οι ιατροί εξέφρασαν μεγάλη αισιοδοξία για την κατάσταση του αθλητή μας.

Η Αγία Παρασκευή αισθάνεται την υποχρέωση να ευχαριστήσει θερμά τον κ. Χατζηκομνηνό, που χειρούργησε τον Άρη και όλους όσους συνέβαλαν στο επιτυχημένο χειρουργείο του παίκτη της ομάδας μας, ενώ εύχεται στον αθλητή καλή και ταχεία ανάρρωση!

Ο Άρης Κορωνίδης αναμένεται να τεθεί στη διάθεση των προπονητών του, Νίκο Χατζηπανηγύρη και Νίκο Διδάχο, σε λιγότερο από δύο μήνες.

Ο Κορωνίδης δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα της ΚΑΠ: «Ήταν δύσκολη επέμβαση, αφού πρόκειται για τη μέση, που είναι επίφοβο σημείο. Ωστόσο, είμαι χαρούμενος γιατί πήγαν όλα καλά και τώρα ανυπομονώ να επιστρέψω. Βέβαια, παραμένω αγχωμένος γιατί περιμένω να δω την εξέλιξη της αποθεραπείας μου. Υπάρχει συγκρατημένη αισιοδοξία από μέρους μου. Εξάλλου, οι ιατροί με καθησύχασαν, καθώς και οι ίδιοι είναι αισιόδοξοι. Τέλος, θα ήθελα να ευχαριστήσω τον κ. Χατζηκομνηνό που με χειρούργησε και φυσικά τους συμπαίκτες, τους προπονητές και τη διοίκηση της ΚΑΠ για τη στήριξη και τη συμπαράστασή τους όλο αυτόν τον καιρό».