Επιτυχημένη η χρονιά στα τμήματα Παίδων και Κορασίδων για το BCVolos

Η φετινή πορεία της Παιδικής ομάδας ήταν από τις καλύτερες μέχρι σήμερα αφού τερμάτισε στην 3 η θέση για τον Ν.Μαγνησίας με 8 νίκες και 2 ήττες, φθάνοντας μέχρι και τον ημιτελικό. Τα αποτελέσματα των αγώνων ήταν τα παρακάτω:

Γ. Σ. ΑΛΜΥΡΟΥ- BC VOLOS:42-78
BC VOLOS-Γ.Σ.ΒΟΛΟΥ:108-30
BCVOLOS-Ν.ΑΘΛΗΤΕΣ: 68-69 (64-64)
BCCVOLOS-Α.Ε.Δ.Β.:75-70
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ-BCVOLOS: 57-63
ΑΝΑΛΗΨΗ-BCVOLOS:33-82
BCVOLOS-ΑΚΑΔΗΜΙΑ Γ.Σ.ΒΟΛΟΥ: 57-55
BCVOLOS-Γ.Σ.ΝΙΚΗ: 71 – 43
BCVOLOS-Α.Ε.Δ.Β.: 72-52
BCVOLOS-Ν.ΑΘΛΗΤΕΣ: 51-62 (ημιτελικός )

Προπονητής: Κων/νος Καρακατσούνης
Συμμετείχαν οι: Νιζάμης Ι., Μακούχας Ι., Αγγελόπουλος Π., Τσιτσιγιάννης Γ., Σβερώνης Δ., Παπαπαναγιώτου Π., Τζαλαβρέτας Π., Φιλίππου Αρ., Μαγκουρίτσας Κ., Τσεκούρας Μ., Τσουλούφας Γ., Οικονόμου Σ., Τζιώλας Αν., Γιαλαμάς Σπ., Ψυρρής Αθ., Στάμος Γ., Κάβουρας Μ..

Πολύ μεγάλη πορεία έκαναν και οι κορασίδες στο φετινό πρωτάθλημα τερματίζοντας δεύτερες στην κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος η οποία είχε μόνο έναν γύρο. Μετά ακολούθησε η διαδικασία των χιαστή παιχνιδιών και κερδίζοντας στον ημιτελικό πέρασε στον μεγάλο τελικό που η Ε.ΣΚΑ.Θ. τον όρισε να γίνει στην έδρα της αντίπαλης ομάδας.

Η ομάδα μετά από έκτακτο διοικητικό συμβούλιο αποφάσισε να μην συμμετάσχει στον μεγάλο τελικό γιατί το παιχνίδι έπρεπε να γίνει σε ουδέτερο γήπεδο και όχι στην έδρα της άλλης ομάδας όπως ορίστηκε. Γι’ αυτό τον λόγο την Παρασκευή 22/03 οργανώθηκε φιέστα προς τιμή των κορασίδων με επίσημο φιλικό παιχνίδι με την ομάδα κορασίδων της Ανάληψης, την οποία οι υπεύθυνοι του BCVolos ευχαριστούν για την συμμετοχή της.

Η εκδήλωση περιελάμβανε φιλικό παιχνίδι , απονομή μεταλλείων, διπλωμάτων και στις δύο ομάδες και φυσικά το κύπελλο στην ομάδα του BCVolos για την κατάκτηση της δεύτερης θέσης του πρωταθλήματος που γιορτάστηκε δεόντως, με τις νεαρές αθλήτριες να χορεύουν στο κέντρο του γηπέδου με την ανάλογη μουσική που υπήρχε από τα μεγάφωνα αλλά και τα καπνογόνα στις κερκίδες του «Βάκης Παρασκευόπουλος» και τους φιλάθλους να χειροκροτούν τα κορίτσια που πραγματικά έκαναν μεγάλη πορεία στο φετινό πρωτάθλημα αν και οι περισσότερες απ’ αυτές παίζουν και του χρόνου μιας και είναι παγκορασίδες.

Τον αγώνα διαιτήτευσαν ο πρόεδρος του Συνδέσμου Διαιτητών Μαγνησίας και πρώην διαιτητής της Α1 κ. Μιναρετζόπουλος Γιώργος μαζί με το μέλος του συνδέσμου κ. Κέτουλα Βαλεντίνο , οι οποίοι τιμήθηκαν από το BCVolos για την συμμετοχή τους στο παιχνίδι δίνοντας αναμνηστικά και άλλα σουβενίρ. Τις απονομές στις δύο ομάδες έκαναν στην ομάδα της Aνάληψης ο κ. Μιναρετζόπουλος Γιώργος και στην ομάδα των κοριτσιών του BCVolos το μέλος του Δ..Σ. της Ανάληψης κ. Κατεργάρης Νίκος.

Το κύπελλο το σήκωσε η αρχηγός της ομάδας Κοντομήτρου Συνοδή με το «όλε» των συμπαικτριών της μέσα σε έξαλλα πανηγύρια και με τα καπνογόνα και την μουσική να κάνουν φανταστική ατμόσφαιρα. Στο τέλος βγήκαν και οι καθιερωμένες φωτογραφίες των δύο ομάδων και όλοι έφυγαν ευχαριστημένοι.

Την ομάδα των Κορασίδων αποτελούσαν οι: (Καρακατσούνης Ιωάννης): Κουτούπη Βιολέτα ,Καραμπούτη Ελίνα, Χούτα Βάλια, Πρέντζα Κατερίνα, Πλατανιώτη Αμαλία, Ντελή Χαρά, Κοντομήτρου Συνοδή, Διαμαντοπούλου Σταματία, Παπουτσή Ανθή, Βαγιοπούλου Δήμητρα, Βογιατζάκη Θώμη, Γούναρη

Θεσσαλία, Νιαώτη Γιολάντα, Κωστοπούλου Έλενα. Η διοίκηση ευχαριστεί και τις δύο παίκτριες της Γυναικείας ομάδας που βοήθησαν πάρα πολύ στο πρωτάθλημα της Ε.Σ.ΚΑ.Θ., την Μιχαέλα Κύρου και την
Μάρθα Φυτιλή..

Τα αποτελέσματα των αγώνων της ομάδας μας στους αγώνες του κανονικού πρωταθλήματος:
Ανάληψη-BCVolos:17-87
BCVolos-Γ.Σ.Αλμυρου:71-40
Ιωνικός- BCVolos:18-75
BCVolos-Γ.Σ.Νίκη:106-20
Α.Ε.Δ.Β.- BCVolos:42-62
BCVolos-Σαρακηνός:39-64

Τελική φάση αγώνων…
Ιωνικός- BCVolos:0-20
Ημιτελικός : BCVolos-Α.Ε.Δ.Β.:66-49

Την Κυριακή 7 Απρίλιου το BC Volos διοργανώνει την ετήσια του γιορτή στο flo café. Η εκδήλωση θα περιλαμβάνει βραβεύσεις, απονομές και λαχειοφόρο με πολλά δώρα. Μέρος από τα έσοδα της σε συνεργασία με το FLOCAFE θα δοθούν στο ίδρυμα «Πίστη» , του Νοσοκομείου «Αγία Σοφία» [ το ίδρυμα φιλοξενεί παιδιά με νεοπλασματικές ασθένειες ].