Επιτυχημένο το τουρνουά του Φίλιππου

filippos-akadhmiesΓια μια ακόμη χρονιά ο Α.Π.Σ. Φίλιππος Βέροιας πραγματοποίησε το εσωτερικό τουρνουά για τα παιδιά των τμημάτων υποδομής του. Στο τουρνουά που πήραν μέρος περίπου 150 αθλητές γεννημένοι από το έτος 2000 έως 2007 και περιελάμβανε αναμετρήσεις και διαγωνισμούς.

Βασικός στόχος είναι οι αθλητές των τμημάτων υποδομής να χαρούν το μπάσκετ αναδεικνύοντας το μπασκετικό τους ταλέντο, μέσα σε μια εορταστική ατμόσφαιρα την οποία επιμεληθήκαν οι προπονητές του Συλλόγου.
Οι αγώνες ήταν συναρπαστικοί σε όλες τις κατηγορίες με ιδιαίτερο ενδιαφέρον τους αγώνες της μικρότερης κατηγορίας αθλητών γεννημένων τα έτη 2005, 2006 & 2007. Παρά το μικρό της ηλικίας τους αγωνίστηκαν με διάθεση και πάθος αναδεικνύοντας το μπασκετικό τους ταλέντο ενώ άφησαν ελπιδοφόρα μηνύματα για το μέλλον του Συλλόγου.

Τους μικρούς αθλητές εντυπωσίασε με τα καρφώματα του ο αθλητής του Συλλόγου Καραγεωργίου Αντώνης, ο οποίος επιλέχθηκε από τον Ομοσπονδιακό Προπονητή κ. Τούφα Νίκο, να συμμετάσχει στο 31ο Τουρνουά Χριστουγέννων που διοργανώνει η Ελληνική Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης στον Αστακό Αιτωλοακαρνανίας από 26-30 Δεκεμβρίου 2014, για αθλητές γεννημένους τα έτη 2000 & 2001.
Το Δ.Σ. του Συλλόγου Α.Π.Σ. Φίλιππος Βέροιας (τμήμα μπάσκετ) ευχαριστεί ιδιαίτερα το ΚΑΠΑ του Δήμου Βέροιας και τον πρόεδρο του κ. Κορωνά Θεόφιλο για την παραχώρηση του δημοτικού γυμναστηρίου «Άρης Γεωργιάδης» και του «2ου Γυμνασίου Βέροιας» για τη διεξαγωγή των αγώνων, καθώς και τις οικογένειές των μικρών αθλητών για τη συμμετοχή τους, την αγάπη κι εμπιστοσύνη που δείχνουν στην ομάδα και να ευχηθεί σε όλους ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ ΜΕ ΥΓΕΙΑ, ΕΥΤΥΧΙΑ, ΠΡΟΟΔΟ, ΕΥΗΜΕΡΙΑ.

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ 1
Οι αθλητές γεννηθέντες τα έτη 2000 & 2001 χωρισμένοι σε 3 ομάδες : Milwaukee Bucks, Houston Rockets , Miami Heat. Οι αγώνες ήταν 15΄ διάρκειας. Νικήτρια ομάδα αναδείχτηκε η : Miami Heat και στα διαγωνιστικά παιχνίδια νικητές ήταν οι :
Νικητής Νοκ άουτ: Αρης Καρμάτης 
Νικητής τριπόντων: Αντώνης Αλιατίδης

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ 2
Οι αθλητές γεννηθέντες  τα έτη 2001 & 2002  χωρισμένοι σε 3 ομάδες : Philadelphia Sixers, Phoenix Suns , Los Angeles Lakers . Οι αγώνες ήταν 15΄ διάρκειας. Νικήτρια ομάδα αναδείχτηκε η : Philadelphia Sixers και στα διαγωνιστικά παιχνίδια νικητές ήταν οι : 

Νικητής Νοκ άουτ: Λευτέρης Λαζόπουλος 
Νικητής τριπόντων: Γιάννης Χόργος

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ 3
Οι αθλητές γεννηθέντες  τα έτη 2002 & 2003  χωρισμένοι σε 3 ομάδες : Utah Jazz , Indiana Pacers, Detroit Pistons. Οι αγώνες ήταν 15΄ διάρκειας. Νικήτρια ομάδα αναδείχτηκε η : Indiana Pacers και στα διαγωνιστικά παιχνίδια νικητές ήταν οι :

Νικητής Νοκ άουτ: Αντώνης Καζίλας 
Νικητής ελ.βολών: Αντώνης Καζίλας

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ 4
Οι αθλητές γεννηθέντες τα έτη 2003 , 2004 & 2005  χωρισμένοι σε 3 ομάδες : Boston Celtics, Dallas Mavericks, San Antonio Spurs. Οι αγώνες ήταν 15΄ διάρκειας.  Νικήτρια ομάδα αναδείχτηκε η : Boston Celtics και στα διαγωνιστικά παιχνίδια νικητές ήταν οι :

Νικητής Νοκ άουτ: Μάνος Κόζας
Νικητής ελ.βολών: Χαράλαμπος Μεσσαλάς

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ 5
Οι αθλητές γεννηθέντες  τα έτη 2002 , 2003 & 2004  χωρισμένοι σε 3 ομάδες : Chicago Bulls, Atlanta Hawks, Orlando Magic. Οι αγώνες ήταν 15΄ διάρκειας.  Νικήτρια ομάδα αναδείχτηκε η : Atlanta Hawks και στα διαγωνιστικά παιχνίδια νικητές ήταν οι :

Νικητής Νοκ άουτ: Αντώνης Καζίλας 
Νικητής ελ.βολών: Γιώργος Κουτσιούκης

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ 6
Οι αθλητές γεννηθέντες  τα έτη 2002, 2003 & 2004  χωρισμένοι σε 3 ομάδες : Denver Nuggets, Golden State Warriors, Portland Trail Blazers. Οι αγώνες ήταν 15΄ διάρκειας. Νικήτρια ομάδα αναδείχτηκε η : Portland Trail Blazers και στα διαγωνιστικά παιχνίδια  νικητές ήταν οι :

Νικητής Νοκ άουτ: Γιώργος Μπάλτος
Νικητής ελ.βολών: Γιάννης Τσαπραντζής

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ 7
Οι αθλητές γεννηθέντες  τα έτη 2005 , 2006 & 2007  χωρισμένοι σε 4 ομάδες : BARCELONA, CSKA MOSCOW, REAL MADRID, UNICS KAZAN. Οι αγώνες ήταν 12΄ διάρκειας. Νικήτρια ομάδα αναδείχτηκε η : REAL MADRID και στα διαγωνιστικά παιχνίδια  νικητές ήταν οι : 

Νικητής Νοκ άουτ: Νίκος Γεωργιάδης
Νικητής εντυπωσιακότερης φάσης/ενέργειας: Ολοι