Επόμενο τεστ με τον Ζέφυρο

aias-XANTHΘετικά στοιχεία τα οποία όμως έχουν πολλά περιθώρια βελτίωσης εντόπισε ο προπονητής της ΧΑΝΘ Πέτρος Γκαϊτατζής μετά το δυνατό φιλικό παιχνίδι στα “Μαυροσκούφεια” κόντρα στον Αίαντα Ευόσμου.

Όπως είπε ο τεχνικός της ομάδας της Θεσσαλονίκης έχουν ακόμη αρκετό δρόμο μέχρι να φτάσουν στο σημείο που θέλουν και δουλεύουν καθημερινά σε εντατικούς ρυθμούς για να το πετύχουν προσπαθώντας να βάλουν μέσα στο κλίμα και αρκετούς νεαρούς αθλητές.

Το…μενού των επόμενων ημερών όσον αφορά την προετοιμασία της ΧΑΝΘ περιλαμβάνει για αυτήν την εβδομάδα, πέρα από τις καθημερινές προπονήσεις, ένα δυνατό φιλικό το Σάββατο το απόγευμα κόντρα στον νεοφώτιστο στη Γ΄ Εθνική Ζέφυρο.

Ο Πέτρος Γκαϊτατζής τόνισε ότι το έργο τους στο νέο πρωτάθλημα σίγουρα δεν θα είναι εύκολο αλλά «στόχος μας είναι να παλέψουμε και να διεκδικήσουμε τη παραμονή. Κάθε φορά που ανεβαίνεις μια κατηγορία ανεβαίνει και ο βαθμός δυσκολίας. Έχουμε στο ξεκίνημα, στο πρώτο κομμάτι του προγράμματος, όλες τις ομάδες που πρέπει να κερδίσουμε και αν τα καταφέρουμε θα είναι ένα πολύ καλό ξεκίνημα για μας.

Σ’ άλλη περίπτωση θα είναι κάπως πιο δύσκολα τα πράγματα για τη συνέχεια. Θα δούμε βέβαια και πως θα παρουσιαστούν οι αντίπαλοι μας για να έχουμε μια πιο πλήρη εικόνα για το τι θα έχουμε να αντιμετωπίσουμε. Το πρώτο παιχνίδι είναι με τον Πιερικό Αρχέλαο και είναι πολύ σημαντικό για μας να το πάρουμε».

Το φύλλο αγώνα:

ΑΙΑΣ ΕΥΟΣΜΟΥ-ΧΑΝΘ 61-50
ΔΕΚΑΛΕΠΤΑ: 13-14, 26-25, 41-36, 61-50
ΑΙΑΣ ΕΥΟΣΜΟΥ: Αμούτζιας 13, Δεμερτζής 2, Γυμνόπουλος 7, Γκούμας, Μαυρίδης 6, Καδής, Τασιούδης 3, Νησιώτης 12, Ντάλλης 5 (1), Παπαδόπουλος, Σταύρου 13.
ΧΑΝΘ: Αμπατζάς, Γκάτζιας 6, Ματενίδης 15, Σταματέλος, Σερέτης 5, Κούσας, Σαχπατζίδης 5, Γουγούλης, Θεοδωράκος 8, Νεοφυτου 10, Παπαχρήστου 2, Ζιάκας.