Ερμής Αγιάς: «Οι λεπτομέρειες της σφαγής θα δημοσιευτούν σε βίντεο»

Λόγο για σφαγή κάνει ο Ερμής Αγιάς στην ανακοίνωση που εξέδωσε μετά την ήττα στην Καρδίτσα, ένα αποτέλεσμα που κάνει πολύ δύσκολη πλέον την κατάκτηση της δεύτερης θέσης για την ομάδα του Γρηγόρη Γιασάρη. Ο Ερμής αναφέρει επίσης ότι στην Καρδίτσα έγιναν «ενέργειες που δεν προάγουν το άθλημα, που τόσο πίσω πήγε τα τελευταία χρόνια και απομακρύνουν υγιείς φιλάθλους».

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Ο Ερμής Αγιας διαμαρτύρεται έντονα για την απαράδεκτη διαιτησία των κύριων Δεσλη και Καλογεροπουλου στον χτεσινό αγώνα της ομάδας μας με αντίπαλο την Καρδίτσα. Οι λεπτομέρειες της σφαγής θα δημοσιευθούν σε βίντεο που θα ανεβάσουμε αργότερα και θα στείλουμε στα αρμόδια όργανα του πειθαρχικού ελέγχου.

Απλά να αναφέρουμε πως η ομάδα μας γύρισε το παιχνίδι από μια διαφορά 16 πόντων που έχανε και προηγήθηκε με +5 στα τελευταία λεπτά, αλλά οι διαιτητές δεν είχαν πει την τελευταία τους λέξη για το ποιος θα κερδίσει το ματς.

Αν είχαν κάνει 1-2 ανθρώπινα λάθη δεν θα ασχολούμασταν καθόλου με αυτό, όπως δεν το κάναμε εδώ και πολύ καιρό. Δυστυχώς τέτοιες ενέργειες δεν προάγουν το άθλημα που τόσο πίσω πήγε τα τελευταία χρόνια και απομακρύνουν υγιείς φιλάθλους, παράγοντες και ομάδες από αυτό. Ας το σκεφτούν λίγο αυτοί που αποφάσισαν πριν το παιχνίδι ποιος θα είναι ο νικητής στην Καρδίτσα».