basketball_players_bgblΜία ημέρα νωρίτερα θα ανοίξει η αυλαία της 8ης αγωνιστικής στον βόρειο όμιλο της Β΄Εθνικής. Απόψε στις 18:00 θα συγκρουστούν στον Λαγκαδά οι δύο… φτερωτοί θεοί του πρωταθλήματος, ο Ερμής Λαγκαδά και ο Ερμής Αγιάς, σε μία αναμέτρηση που μπορεί κάλλιστα να κερδίσει τον τίτλο του ματς της αγωνιστικής, κι ας προέρχονται αμφότεροι από δύο ήττες στους τελευταίους τρεις αγώνες τους.

Άλλωστε, οι δύο πρωτοπόροι του βορείου ομίλου έχουν θεωρητικά εύκολο έργο αυτή την Κυριακή. Το φορμαρισμένο Πευκοχώρι (6 σερί νίκες μετράει η ομάδα της Χαλκιδικής) υποδέχεται τον Φίλιππο Βέροιας, που μακριά από το γήπεδο του έχει απολογισμό 0-4 με 15,3 πόντους διαφορά κατά μέσο όρο, ενώ η Καστοριά θα ταξιδέψει στον Εύοσμο για να αντιμετωπίσει τη μοναδική ομάδα που δεν έχει σημειώσει ακόμα νίκη, τον Αίαντα.

Από εκεί και πέρα, μόνο αμφίρροπα παιχνίδια περιλαμβάνει το αυριανό πρόγραμμα, όπως το ΧΑΝΘ-Καρδίτσα, το Ανατόλια-Χαρίλαος Τρικούπης, το Αγρίνιο-Ασπίδα Ξάνθης και το Γέφυρα-Πιερικός Αρχέλαος, ακόμα και το ντέρμπι της Χαλκιδικής μεταξύ του Πολύγυρου και του Στρατωνίου, όπου οι γηπεδούχοι θα προσπαθήσουν πάση θυσία να επιστρέψουν στις νίκες έπειτα από πέντε συνεχόμενες ήττες.

Αναλυτικά το πρόγραμμα της 8ης αγωνιστικής:

Σάββατο 19 Νοεμβρίου

Λαγκαδά 18.00 Ερμής Λαγκ.-Ερμής Αγιάς Παπαδόπουλος Θ.-Παπαγερίδης

Κυριακή 20 Νοεμβρίου

Γέφυρας 17.00 Γέφυρα-Πιερικός Αρχέλ. Ελευθεριάδης-Δημάδης
ΔΑΚ Ευόσμου 17.00 Αίας Ευόσμου-Καστοριά Παργιανόπουλος-Ξέρας
Ανατόλια 17.00 Ανατόλια-Χαρ.Τρικούπης Φακίτσας-Ντούρας
Μ. Τσίκινας 17.00 ΧΑΝΘ-Καρδίτσα Ευφραιμίδης-Ταρενίδης Κ.
Αγ. Παύλου 17.00 Πευκοχώρι-Φίλιππος Βέρ. Σιμητόπουλος-Κοϊμτζόγλου
Πολυγύρου 17.00 Πολύγυρος-Στρατώνι Τσιρτσιμάλης-Φουτζήλας
ΔΑΚ Αγρινίου 16.00 Αγρίνιο-Ασπίδα Ξάνθης Δημόπουλος-Καρπάνος