Μία πολύ σημαντική νίκη πέτυχε ο Πανελευσινιακός στην προσπάθεια που κάνει για ν’ απομακρυνθεί απ’ την επικίνδυνη ζώνη του υποβιβασμού, με την επικράτησή του επί του Ρεθύμνου με 90-80. Οι γηπεδούχοι αν και βρέθηκαν να… κυνηγούν το σκορ, ωστόσο στο δεύτερο μισό της αναμέτρησης πάτησαν το γκάζι, ισορρόπησαν το παιχνίδι και στο τέλος πανηγύρισαν την πολύτιμη νίκη.

Στο ΣΕΦ ο Ολυμπιακός… έκανε προπόνηση με το Περιστέρι (105-57) ενόψει του αγώνα του με την Μπεσίκτας, ενώ κι ο Παναθηναϊκός στο ματς με το οποίο έκλεισε η… δεύτερη πράξη της αγωνιστικής, επικράτησε στα Ιλίσια του Ηλυσιακού με 87-62 κι έτσι μπορεί να στρέψει το βλέμμα του στην αναμέτρηση με την Αναντολού Εφές.

Πιο δύσκολα απ’ ότι δείχνει το τελικό 81-69 ο ΠΑΟΚ νίκησε την Καβάλα, με τους γηπεδούχους να στηρίζονται αρκετά στους νεαρούς Έλληνες παίκτες που έχουν στο ρόστερ τους, ενώ οι φιλοξενούμενοι – που διεκδίκησαν ως το τέλος τη νίκη – «πλήρωσαν» την απερισκεψία του Κόλεμαν να χτυπήσει εκτός φάσης τον Καλέ (έπειτα από μία διεκδικούμενη μπαλιά) με συνέπεια να τον αποβάλλουν οι διαιτητές.

Τα αποτελέσματα:
ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ
-ΑΡΗΣ 82-75
ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΑΤΡΑΣ
-ΚΟΛΟΣΣΟΣ 78-66
ΠΑΟΚ-ΚΑΒΑΛΑ 81-69
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ-ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ 105-57
ΠΑΝΕΛΕΥΣΙΝΙΑΚΟΣ-ΡΕΘΥΜΝΟ 90-80
ΗΛΥΣΙΑΚΟΣ-ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ  62-87

25/2
17:00 ΙΚΑΡΟΣ-ΚΑΟΔ