ΕΣΚΑΒΔΕ: Υποβιβασμός για τους Ιππότες Κέρκυρας, ο Σπάρτακος στη θέση τους…

Το… δρόμο για τη Β’ ΕΣΚΑΒΔΕ παίρνουν οι Ιππότες Κέρκυρας, μετά τη συνεδρίαση του ΔΣ της ένωσης, με αφορμή την εις βάρος τους καταγγελία από δύο ομάδες. Σύμφωνα με αυτή αθλητής της ομάδας, αγωνίζεται στους Ιππότες με άλλη ηλικία από αυτή που αναγράφεται στο δελτίο του, ενώ παράλληλα το δελτίο του ανήσει σε άλλον σύλλογο! Το ΔΣ της ΕΣΚΑΒΔΕ εισηγήθηκε η ομάδα του νησιού των Φαιάκων να πάρει το… δρόμο για τη Β’ ΕΣΚΑΒΔΕ και ο Σπάρτακος να πάρει τη θέση τους στα play off, ενώ η ομάδα της Παραμυθιάς, που είχε υποβιβαστεί, παραμένει στην Α’ ΕΣΚΑΒΔΕ.

Η απόφαση βέβαια θα πρέπει να επικυρωθεί την προσεχή εβδομάδα, με τα δεδομένα στη φάση των play off να αλλάζουν, μέχρι νεωτέρας! Ακυρώνονται όλοι οι αγώνες στους οποίους συμμετείχαν οι Ιππότες Κέρκυρας και πλέον η κατάκτηση του τίτλου θα κριθεί στις αναμετρήσεις των Ιωαννίνων με τον Σπάρτακο…

Την ίδια ώρα, πάντως ο πρόεδρος των Ιπποτών Κέρκυρας Κώστας Μακρίδης δήλωσε: “Μετά την απόφαση-εισήγηση της ΕΣΚΑΒΔΕ η ομάδα μας θα προσφύγει στο ΑΣΕΑΔ στις νόμιμες ημερομηνίες. Υπάρχει το δεδικασμένο του Ερμή Αγιάς και θα δικαιωθούμε”.

Η ΓΕ Αγρινίου “κλείδωσε” τη δεύτερη θέση με τη νίκη της με 62-58 επί του ΣΚ Ιωάννινα, καταφέρνοντας παράλληλα να καλύψει και τη διαφορά της ήττας της στον πρώτο γύρο.