ΕΣΚΑΗ: Το εφηβικό πρωτάθλημα στον Σπόρτιγκ

sporting-efhvikoΤον τίτλο του πρωταθλητή Εφήβων της ΕΣΚΑΗ κατέκτησε και επίσημα ο Σπόρτιγκ, καθώς στην τελευταία αγωνιστική της τελικής φάσης πέτυχε εύκολη νίκη επί του Προμηθέα με 77-28.

Ο Σπόρτιγκ δεν συνάντησε το παραμικρό εμπόδιο από τον αντίπαλο της (αγωνίστηκε με ελλείψεις) και έτσι δόθηκε στον coach Ελευθεριάδη η ευκαιρία να δοκιμάσει διάφορα σχήματα έχοντας κατά νου την προκριματική φάση του Πανελληνίου πρωταθλήματος.

«Ήταν ένα παιχνίδι τυπικής διαδικασίας το οποίο σφράγισε και τον τίτλο του πρωταθλητή του εφηβικού πρωταθλήματος της ΕΣΚΑΗ” δήλωσε ο Γιάννης Ελευθεριάδης και συνέχισε “τα παιδιά παρότι το παιχνίδι ήταν εύκολο, έδειξαν συνέπεια και σοβαρότητα και από εδώ και πέρα ξεκινάμε την προετοιμασία της ομάδας για την προκριματική φάση του πανελληνίου πρωταθλήματος».

ΣΠΟΡΤΙΓΚ – ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ  77-28
ΔΕΚΑΛΕΠΤΑ: 25-0, 38-8, 62-16, 77-28
Διαιτητές: Κωνσταντινίδου, Κωστής
ΣΠΟΡΤΙΓΚ (Ελευθεριάδης): Βεργανελάκης 6 (1), Τουλάτος 15, Ζαχαράκης 2, Παπανικολόπουλος 2, Ροκανάς 15 (1), Μπαμπούνης 2, Παπαγεωργίου 9, Κανελλόπουλος 7, Κατσαβόπουλος,  Αγγελακόπουλος 10, Νάτσκος 2, Γιαλελής 7 (1).
ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ (Ντούβας): Δρακώτος,  Γεωργόπουλος, Γκοτσόπουλος 1, Αναστασόπουλος Π., Δροσόπουλος 3, Αναστασόπουλος Ν. 14(3), Γκότσης, Μυλωνάς 1, Λιόλιος 2, Σπυριδωνίδης 7.