ΕΣΚΔ Ν. ΙΩΝΙΑΣ: “Απερίγραπτα και αδιανόητα τα παράπονα για τη διαιτησία, ενώ έχουν ευνοηθεί συνολικά”

n.ionia-feaΤα παράπονα της ΦΕΑ για τη διαιτησία στο παιχνίδι με τη Ν. Ιωνία και οι βολές κατά του πρώτου διαιτητή της αναμέτρησης δεν πέρασαν απαρατήρητα από τους ιθύνοντες της γηπεδούχου ομάδας. Κι όχι μόνο απαρατήρητητα, αλλά και ασχολίαστα, με τη διοίκηση του ΕΣΚΔ Ν. Ιωνίας να εκφράζει μέσω ανακοίνωσής της την απορία της για τα συγκεκριμένα παράπονα, τονίζονας μάλιστα ότι “… να βγαίνει αντίπαλο σωματείο και να εκφράζει παράπονα για διαιτησία είναι απερίγραπτο και αδιανόητο ενώ έχει ευνοηθεί συνολικά”, ενώ επισημαίνει ότι μπορούν να παρουσιάσουν και video με τις φάσεις στις οποίες οι ιθύνοντες τη ΦΕΑ υποστηρίζουν ότι αδικήθηκαν.

Το πλήρες κείμενο της ανακοίνωσης αναφέρει:
“Με μεγάλη έκπληξη διαβάσαμε την ανακοίνωση της προέδρου της ΦΕΑ κας Ελένης Νικολλέτου αλλά και του προπονητή Κυριάκου Κοσμίδη ότι εκφράζουν παράπονα για τη διαιτησία στο χθεσινό αγώνα της ομάδας μας Ε.Σ.Κ.Δ.Νέας Ιωνίας εναντίον της ΦΕΑ.

Προφανώς από την απογοήτευση για την ήττα από την ομάδα μας με 71-69 πρόεδρος και κόουτς προσπαθούν να ρίξουν κάπου αλλού το φταίξιμο ή να δικαιολογήσουν την ήττα, ενώ είχε προηγηθεί η ομάδα της ΦΕΑ και με 14 πόντους στο 2ο δεκάλεπτο.

Εμείς είδαμε το DVD του αγώνα το οποίο είναι και στη διάθεση και της ΦΕΑ αλλά και του οποιουδήποτε ενδιαφερόμενου και σας ενημερώνουμε ότι η στατιστική που αφορά διαιτητικές αποφάσεις είναι η εξής: η Νέα Ιωνία έχει κάνει 28 φάουλ (!) με την ομάδα της ΦΕΑ να εκτελεί 25 βολές (!!). Η ΦΕΑ έχει κάνει 21 φάουλ με την Νέα Ιωνία να εκτελεί 18 βολές με τις 4 τελευταίες να είναι φάουλ στη λήξη του παιχνιδιού ενώ κυνηγάει στο σκορ η φιλοξενούμενη ομάδα.
Είμαστε στη διάθεση σας να βάλουμε και φάσεις από την αναμέτρηση εάν το επιθυμείτε ακόμα και αυτές που υποστηρίζετε ότι αδικηθήκατε.

Η ομάδα μας ανέβηκε κατηγορία τέλη Ιουλίου μετά τις ανακατατάξεις και κάνει μια υπερπροσπάθεια στο δύσκολο πρωτάθλημα της Γ΄ Έθνικής στηριζόμενη σε παιδιά που έμειναν στην ομάδα για να παίξουν στην Α΄ ΕΣΚΑ,έχοντας τη αμέριστη στήριξη της διοίκησης και του προπονητικού τιμ.

Δεν έχουμε απασχολήσει ποτέ με ανακοινώσεις ή με παράπονα για διαιτησίες έστω και αν η ομάδα μας έχει αδικηθεί σε αρκετές περιπτώσεις. Έχουμε μάθει να κάνουμε αυτοκριτική και να μην ρίχνουμε τις ευθύνες μας αλλού.
Αλλά να βγαίνει αντίπαλο σωματείο και να εκφράζει παράπονα για διαιτησία είναι απερίγραπτο και αδιανόητο ενώ έχει ευνοηθεί συνολικά.

Εκ της διοικήσεως της Νέας Ιωνίας, καλές γιορτές με υγεία”.