Ετοιμάζει ανακοινώσεις ο Γλαύκος, ενόψει Γ’ εθνικής…

Στην τελική ευθεία όπως όλα δείχνουν μπαίνει ο Γλαύκος, προκειμένου να προβεί στις πρώτες ανακοινώσεις ενόψει της συμμετοχής της ομάδας στη Γ’ εθνική. Μία συμμετοχή που πέρασε από… σαράντα κύματα. Όμως όπως τόνισαν οι ιθύνοντες την ομάδα «… η ιστορία γράφεται από τους παρόντες και όχι από τους απόντες» και κατά πως φαίνεται υπήρξαν αρκετοί που δήλωσαν «παρόντες» στην δύσκολη αυτή αποστολή.

«Συνεχίζοντας με Σοβαρότητα, Σεμνότητα και Υπευθυνότητα την μέχρι τώρα πορεία μας στον χώρο του Μπάσκετ, ανακοινώνουμε την συνέχεια της Ομάδας μας στο Πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής με σκοπό την αξιοποίηση Αθλητών από τις Ακαδημίες μας και Αθλητών από την ευρύτερη περιοχή της Πάτρας. Γι’ αυτούς που ήθελαν πραγματικά και αποφάσισαν τη συνέχεια της Ομάδας μας στις Εθνικές κατηγορίες ο ΓΛΑΥΚΟΣ αποτελεί κομμάτι της ζωής τους.
Η ιστορία στη ζωή όπως και στα σωματεία γράφεται από τους “ΠΑΡΟΝΤΕΣ” και όχι από τους απόντες.
Εντός των ημερών θα ανακοινωθεί ο Προπονητής και οι επόμενες κινήσεις της Ομάδας σε ότι αφορά παίκτες και προπονήσεις», αναφέρει η σχετική ανακοίνωση του συλλόγου, που προϊδεάζει για ανακοινώσεις στο αμέσως επόμενο διάστημα.