Ετοιμάζει μεταγραφικά… μπαμ ο Αργοναύτης Ραφήνας!

Την πρόθεση της διοίκησης να ενισχύσει το ρόστερ της ομάδας με μεταγραφικά… μπαμ, αποκάλυψε ο πρόεδρος του Αργοναύτη Ραφήνας Θανάσης Μαλάκης. “Θα ενισχύσουμε την ομάδα με καλούς παίκτες”, ανέφερε χαρακτηριστικά ο πρόεδρος του Αργοναύτη, μιλώντας σε τηλεοπτική εκπομπή και πρόσθεσε: “Ετοιμάζουμε πολλά πράγματα, που δεν είναι ακόμη η ώρα να ανακοινωθούν”!

Όπως επισήμανε στόχος του Αργοναύτη στο πρωτάθλημα της Β’ εθνικής θα είναι και πάλι “… να προσπαθήσουμε να είμαστε ανταγωνιστικοί. Έχουμε κάνει κάποιες κινήσεις οι οποίες είναι πολύ καλές και θα ανακοινωθούν σύντομα. Στόχος μας να είμαστε ανταγωνιστικοί και σε αυτή την κατηγορία. Η ομάδα βέβαια θα στηριχθεί στον κορμό που έχουμε, αυτό που άλλωστε προσπαθούμε να κάνουμε πάντα. Στηριζόμαστε πολύ στον προπονητή και στον γυμναστή. Είμαστε μία ομάδα που έχει μόνιμο γυμναστή από τη Β’ ΕΣΚΑ και πάνω απ’ όλα εκείνο που επικρατεί είναι το οικογενειακό κλίμα”.

Η άνοδος στη Β’ εθνική ήρθε κάπως αναπάντεχα, όπως πρόσθεσε ο Μαλάκης και δεν έκρυψε ότι θα ήθελαν όλοι στην ομάδα να την βίωναν διαφορετικά. “Δεν προλάβαμε να χαρούμε την άνοδο ακόμη! Μέσω skype έγινε το συμβούλιο για την αποδοχή της ανόδου και δεν μπορούσαμε να είμαστε όλοι μαζί και με τους παίκτες στο γήπεδο για να πανηγυρίσουμε αυτή την επιτυχία. Διότι εμείς είμαστε μία οικογένεια…”. Στάθηκε στη σημασία που έχει για το σύλλογο η δουλειά που γίνεται στις ακαδημίες, ενώ ευχαρίστησε και το Δήμο για τη συνδρομή του στην προσπάθεια που κάνει ο Αργοναύτης και κάλεσε τους φίλους της ομάδας (και όχι μόνο) να “αγκαλιάσουν” περισσότερο το σωματείο και να δίνουν πιο δυναμικό παρών στο γήπεδο. “Εμείς στο κλειστό της Ραφήνας κάθε Κυριακή έχουμε ένα πολύ ωραίο κλίμα. Είναι οι μόνες δύο ώρες που τα παιδιά δεν ακουμπάνε το κινητό τους, αλλά κάθονται και βλέπουν μπάσκετ”, ανέφερε χαρακτηριστικά ο Μαλάκης.