Ετοιμάζεται για την επανεκκίνηση και το αθλητικό κολλέγιο του Φιλίππου Βέροιας

Μετράει αντίστροφα για ν’ ανοίξει και πάλι τις πύλες του το αθλητικό κολλέγιο του Φιλίππου Βέροιας. Μετά την πολύμηνη αποχή, η επανεκκίνηση είναι πλέον θέμα χρόνου και όπως τονίζουν οι ιθύνοντες τον σύλλογο «… θα είμαστε πολύ σύντομα έτοιμοι ν’ ανακοινώσουμε τις ώρες και τις ημέρες διεξαγωγής των προπονήσεων».

Αναλυτικά η σχετική ανακοίνωση αναφέρει:

«Το Αθλητικό Κολλέγιο του ΑΠΣ ΦΙΛΙΠΠΟΣ ΒΕΡΟΙΑΣ είναι έτοιμο να ξανανοίξει τις πύλες του για να υποδεχθεί τους αθλητές του στους αγωνιστικούς χώρους. Μπορεί η πολύμηνη αποχή να μας κράτησε όλους μακριά από το άθλημα που τόσο αγαπάμε, όμως πλέον βρισκόμαστε πολύ κοντά στην επανέναρξη των δραστηριοτήτων μας.

Μετά τη δημοσίευση της ΚΥΑ που διασαφηνίζει τις λεπτομέρειες σχετικά με τα υγειονομικά πρωτόκολλα που θα πρέπει να ακολουθούνται και σε αγαστή συνεργασία με τη Δημοτική Αρχή, θα είμαστε πολύ σύντομα έτοιμοι να σας ανακοινώσουμε τις ώρες και ημέρες διεξαγωγής των προπονήσεων για τις διαφορετικές ηλικιακές ομάδες. Μείνετε συντονισμένοι στο site μας και σε επαφή με τους προπονητές σας…».