Ετοιμάζουν βαλίτσες για ΗΠΑ στον ΣΕΠΚ!

Όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος ο σύνδεσμος προπονητών ετοιμάζει τις… βαλίτσες της για την Αμερική και το ετήσιο επιμορφωτικό ταξίδι των μελών του. Στο πλαίσιο, λοιπόν, της προετοιμασίας αυτής ο ΣΕΠΚ παρουσίασε το πρόγραμμα του Οκτωβρίου 2011.

Η αποστολή θ’ αναχωρήσει για τις ΗΠΑ, έχοντας ως επικεφαλή τον Αντιπρόεδρο Θόδωρο Ροδόπουλο στις 13 Οκτωβρίου και θα παραμείνει εκεί έως και τις 17, παρακολουθώντας 6 προπονήσεις στο Πανεπιστήμιο ST. LOUIS. Στη συνέχεια από τις 18 έως τις 21 θα βρεθεί στην Indianapolis για τα πανεπιστήμια BUTTLER βασικά αλλά και PURDUE.

 

Ακολούθως ο ΣΕΠΚ θα δώσει το παρόν στο Chicago για το NORTHWESTERN UNIV. (με την περίφημη back door offense) και στο Milwaukee για το MΑRQUETTE.

Αξίζει να αναφερθεί ότι λόγω του LOCK OUT για πρώτη φορά το πρόγραμμα δεν περιλαμβάνει NBA.

 

Η επιστροφή της αποστολής ορίστηκε, με αναχώρηση από το Chicago, στις 26/10 και άφιξη στην Ελλάδα την 27η Οκτωβρίου.

Ο αριθμός των προπονητών – μελών του Σ.Ε.Π.Κ.που θα συμμετάσχουν στην αποστολή θα είναι έως και οκτώ (8) και θα κρατηθεί σειρά προτεραιότητας.

 

Τέλος θα πρέπει να σημειωθεί ότι όπως και πέρυσι οι ενδιαφερόμενοι θα επιβαρυνθούν οικονομικά με τα έξοδα της αποστολής και μπορούν να επικοινωνήσουν με τον ΣΕΠΚ (τηλεφωνικά ή μέσω e-mail) για την δήλωση συμμετοχής τους.