Ετοιμη για τον 1ο «τελικό» η Αναγέννηση

Με τέσσερις αγωνιστικές να απομένουν και τον Αίαντα Ευόσμου να έχει μπροστά του μία νίκη άνευ αγώνα και… ιδρώτα (το 20-0 επί της Χαλκηδόνας), η Αναγέννηση Φλόγας γνωρίζει καλά ότι δεν υπάρχει περιθώριο για νέα ήττα κόντρα στην Αγία Παρασκευή. Γι’ αυτό και ο Ρούλης Καραγιαννίδης κάνει λόγο για «τέσσερις τελικούς», αρχής γενομένης με τον αγώνα της προσεχούς Κυριακής με την Αγία Παρασκευή…

«Αποτελεί το πρώτο από τους τέσσερις τελικούς που καλούμαστε να δώσουμε το επόμενο διάστημα. Είναι ένα δύσκολο ματς όπου και οι δύο ομάδες θέλουν τη νίκη για διαφορετικούς λόγους η καθεμία. Αυτοί για να παραμείνουν ζωντανοί στο κυνήγι της τρίτης θέσης και εμείς για να συνεχίσουμε να έχουμε ελπίδες παραμονής στην κατηγορία» λέει ο προπονητής της Αναγέννησης Φλόγας.

«Η Αγία Παρασκευή είναι μία δυνατή ομάδα που παίζει καλό μπάσκετ και δικαιότατα βρίσκεται τόσο ψηλά στη βαθμολογία. Όμως έχουμε αποδείξει ότι μέσα στην έδρα μας παίζουμε και εμείς πολύ καλά και έχουμε πάρει σημαντικές νίκες. Αυτό θα επιδιώξουμε και την Κυριακή όπου η ομάδα που θα βρεθεί σε καλύτερη ημέρα, θα είναι αυτή που θα κατακτήσει το ροζ φύλλο» προσθέτει ο Καραγιαννίδης, που έχει όλους τους παίκτες στη διάθεσή του. Αύριο, μάλιστα, στις 18:00 η Αναγέννηση θα αντιμετωπίσει σε φιλικό αγώνα τον Απόλλωνα Καλαμαριάς.

Πηγή: northbasket.gr