Ετοιμοι για το κρίσιμο ματς

papadopoulos-nikosΓια τον κρίσιμο αγώνα κόντρα στο Αργος Ορεστικό προετοιμάζονται στον Πιερικό Αρχέλαο. Οι δύο αθλητές του συλλόγου, Νίκος Παπαδόπουλος και Θανάσης Σκαμπαρδώνης, μίλησα για την επερχόμενη αναμέτρηση αναφέροντας. 

«Περιμένουμε έναν δύσκολο αγώνα την Κυριακή ,δεδομένου ότι είχαμε χάσει στον πρώτο μεταξύ μας αγώνα στο Άργος. Η ομάδα έχει δουλέψει σκληρά όλη την εβδομάδα  και θα παλέψουμε για μία ακόμη νίκη που θα μας κρατήσει ψηλά στον βαθμολογικό πίνακα και θα μας εξασφαλίσει και μαθηματικά την παραμονή μας στην κατηγορία. Ελπίζουμε να έχουμε τον κόσμο της Κατερίνης και πάλι στο πλευρό μας», σχολίασε ο Νίκος Παπαδόπουλος, ενώ με τη σειρά του  ο Θανάσης Σκαμπαρδώνης ανέφερε:

«Είναι σίγουρα το πιο κρίσιμο παιχνίδι της χρονιάς. Είναι  αυτό που θα κρίνει στον μεγαλύτερο βαθμό την παραμονή μας στην κατηγορία και όχι μόνο.  Ήδη από τον προηγούμενο αγώνα με τον Αίαντα έχουμε την ψυχολογική ώθηση και την ανάλογη ετοιμότητα για να αντεπεξέλθουμε στις υψηλές απαιτήσεις ενός τέτοιου παιχνιδιού. Καθ’ όλη τη διάρκεια της χρονιάς, στα εντός έδρας παιχνίδια έχουμε πετύχει σχεδόν το απόλυτο των νικών και αυτό το οφείλουμε στη διαρκή και σημαντική στήριξη του κόσμου. Δεδομένου ότι το συγκεκριμένο παιχνίδι με το Άργος Ορεστικό είναι το τελευταίο της χρονιάς στην Κατερίνη, μια νίκη θα είναι το ιδανικότερο και θα ανταμείψει όλη τη δουλειά και την προσπάθεια που έχουμε καταβάλει παίκτες και προπονητές. Κλείνουμε μια χρονιά όπου η στήριξη της ομάδας μας σε εμάς τους νεαρούς παίκτες είναι σημαντική και δίνει ισχυρό κίνητρο στα παιδιά των ακαδημιών μας».